Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti

2 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Left_bar_bleue0/0Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Empty_bar_bleue  (0/0)

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Empty
MesajKonu: Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti   Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti EmptyCuma 09 Nis. 2010, 14:42

yalan söylemeyeceğim. bu film sonunda beni fiziksel olarak hasta etti.
oh,harika.Benim umut ettiğim şeyde buydu!

"Dread"'in böyle bir karşılık uyandıracağını ne zaman biliyordun?
Bir arkadaşıma senaryoyu verdim ve bana neredeyse kendini mahvedeceğini söyledi ,o zaman bu filmi yapmam gerektiğini anladım.

son 20 dakikası izlemesi en zor olan yerler,o gün sette olmak nasıl birşeydi?
mümkün olduğunca fazla sette olmak isterim ,o sahnede değilsem bile,seyretmeyi seviyorum. Ama kesinlikle o gün orada olmayı istedim.izlemesi iç parçalayan bir sahneydi ve hanne steen'in dürüst ve gerçek harika bir iş çıkardığını düşündüm.

o kadar çok sette bulunmanın senin performansın üzerinde ne tür bir etkisi oluyor?
Bence film yapım aşamalarından zevk aldığın zaman,bu filmi daha iyi yapıyor çünkü sen yaptığın işi seviyorsun.Birçok karanlık sahne var fakat sette sadece dürüst olabileceğimiz muhteşem ortamı yaratan birçok harika insan vardı.

ve gün sonunda gerilimi bırakmak için yaptığınız ritüeller ?

saç ve makyaj trailerlarında herzaman çılgın pop şarkıları söyleriz günün sonunda.dans,kız işi,brit pop. boogie yaparız ve o gerilimin birazını geçiştiririz.

Müzik senin bulunduğun setlerdeortak tema gibi görünüyor- twilight oyuncuları da oldukça müzikal değilmi?

ah evet, kadroda birçok müzisyenimiz var. bu eğlenceli,cullen ailesi jam seansları yapardık otellerde. oturur armonika çalarız ve bazı şarkılar üzerinde çalışırız.robert'a üzerinde çalıştığı bazı şarkıları çıkarması için yardım ederiz.onlar da benim üzerind eçalıştığım şarkılara yardım ederler. nikki reed ve ben birlikte şarkı yazarız ve kristen de biraz çalabilir.

Filmlerin ve karakterlerinle etrafta zıplıyor gibi görünüyorsun- asla belli bir türe uzun zaman yapışık kalmıyorsun. bu birbakıma planmı?

kesinlikle. kanatlarımı açmayı ve olabildiğince farklı karakterlerle oynamayı isterim .Büyürken ,tiyatroda herzaman o yan karakterleri oynadım,asla başrol oyuncusu olmadım. dürüst olmam gerekirse,
herzaman bir psikopatı yada kötü adamı oynaktan daha sıkıcı buldum.Herzaman bunun için uğraştım. görünüşümü değiştirmeye çalıştım,yürüyüşümü,oynadığım herbir insanla konuşma şeklimi.bu bir aktör olarak
benim için önemli.

yani beş filmin üzerine jasper'ı oynamak zormuydu?

jasper hakkında sevdiğim şey çok geliştirilmiş olduğu, ilk filmde onun hakkında çok fazla birşey bilmiyordunuz.o herzaman bir ıstırap içinde ama neden bilinmez,ikinci filme kadar.o zaman onun ailenin en yenisi olduğunun farkına varıyorsunuz ve o temel olarak açlığına ölüyoro tarz bir vampir hayatı sürmek çok zor.yani o uyum sağlamakta zorlanıyor. üçüncü filmde jasper'ın geriplan hikayesini görüyoruz.-eskiden kim olduğunu görüyoruz ve neden bu kadar zor zaman geçirdiğini.

yani eclipse onun savaş zamanı yıllarına geri dönüşler içericek

evet.eclipse'de biraz geriplan hikaye anlattık,sivil savaştan yeni döndüğü zamanları. onun daha agresif tavırlarını göreceğiz.vampire ilk dönüştürüldüğünüzde ,bu sizin en aç en tehlikeli zamanlarınızdır-yani jasper'ın bunlardan geçtiğini göreceksiniz.o geri planda tutulurken jasper'ın karanlık yüzünü ortaya çıkarmak çok eğlenceliydi

çeviren:paramore
kaynak:nypost
kaynak:twilightfantr.com
seher
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
seher

Paylaşım Gücü : 129
Lakap : seher

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Left_bar_bleue0/0Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Empty_bar_bleue  (0/0)

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti Empty
MesajKonu: Geri: Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti   Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti EmptyCuma 09 Nis. 2010, 15:09

bu harika paylaşım çok güzel +1 puan Smile

Jackson ,jasper'ın eclipse'de ki karanlık yönünden bahsetti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pattinson bir sonraki rolü için karanlık oluyor
» Uma Rob ve Bel Ami'den Bahsetti
» Peter Eclipse'ten bahsetti
» Jackson Dedi ki :)
» Jackson Ve Ayakkabısı XD