[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kellan Lutz Twilight’ın yeni filmi Eclipse için erkeklerin dikkatini çekeceğini söylüyor.
Emmet Cullen rolündeki yapılı aktör serinin bu üçüncü filminde çok fazla dublörlük sahnenin olduğunu ve özellikle erkeklerin izlemekten çok keyif alacağı kavga sahnelerinin olduğunu söylüyor.
Los Angeles Times gazetesine yaptığı açıklamada Kellan “Benim sözüme güvenin bu filme erkekler kız arkadaşlarını götürmek zorunda kalacaklar. Çok fazla kavga sahnesi, çok fazla dublörlük sahne var. Biraz daha karanlık bir film. Şimdiye kadar filme dair gördüklerim gerçekten süper. Müzikler süper. Her şey çok fazla dikkat çekici. Hem kendim görmek için hem de hayranların izlemesi için çok heyecanlanıyorum.”
25 yaşındaki aktör çekimler sırasında kartondan kesilmiş şeylere kafa atmak gibi garip bir iki iş yapmak zorunda kaldığını ve bu nedenle görmek için sabırsızlandığını itiraf ediyor.
"Yeni doğan ordusu ile ilk yapılan büyük savaş biraz garipti. Demek istediğim kartondan kesilmiş figürlere bakıyor ve rol yapmaya çalışıyorduk. Kartondan kesilmiş o figürlerin kafasını koparıyorduk. Ama bunları gerçekmiş gibi ekranda izlemek gerçekten süper oluyor. Ve takip sahnelerini çekerken yürüyüş bandının üzerinde koşmak inanılmazdı. Vampirlere özgü bir hızda gidiyormuş gibi görünmek için bu yürüyüş bandı büyük bir tır tarafından süper hızlı bir şekilde çekiliyordu. Tüm bunları ekranda görmek destansı olacak."
Çeviri: Pisicik13
Kaynak: showbizspy.com
kaynak:twılıghtfantr