Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Edward’dan daha başarılı bir vampirim 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Edward’dan daha başarılı bir vampirim 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Edward’dan daha başarılı bir vampirim

+12
LaDy NiGhT-PaRiS
Twilight110
dewil
bulik
sheekrmmmm
ecemBlack
ßellacullen
mrv rkn
asd
Forever.EDWARD
seyhan
Catherine
16 posters
YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Edward’dan daha başarılı bir vampirim Left_bar_bleue0/0Edward’dan daha başarılı bir vampirim Empty_bar_bleue  (0/0)

Edward’dan daha başarılı bir vampirim Empty
MesajKonu: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 14:18

Edward’dan daha başarılı bir vampirim 49c0e8df7b8919a61b7927dea5416f43
4Yüz grubuyla tanınan, iki ay önce de ilk solo albümü “5 Yıldızlı”yı çıkaran Onur Kırış, “Dünyanın Sonu” şarkısına çektiği klipte vampir kılığına girdi. Genç şarkıcı, klibi çekerken “Twilight” filminden esinlenmediğini, üstelik filmin başrolünü üstlenen Edward Cullen’dan daha başarılı olduğunu söyledi.

Yeni klibiniz de müzik kanallarında izleyici karşısına çıkmaya başladı... Bu klibinizde Twilight filminden etkilenmiş gibisiniz...

Şu günlerde vampir deninde akla ilk ‘Twilight’ gelse de ondan başka bir sürü vampir filmi var. Ondan etkilenmedim. Benim zaten vampirlere karşı ilgim her zaman olmuştur. Bütün dizileri, filmleri ve yazılmış olan kitapları okumuştum. Klibi “Dünaynın Sonu” adlı şarkıma çektik ve benim aklıma dünyanın sonu denince nedense hep vampirler geliyor. Geçtiğimiz yıl Romanya ziyaretim sırasında Drakula’nın şatosunu gezme şansım oldu ve beni gerçekten çok etkiledi. Ayrıca beni Edward’dan daha başarılı buluyorlar. (Twilight filmiyle şöhretini katlayan Edward Cullen’dan bahsediyor.)

kaynak:hurriyet
kaynak:thetwilightsaga.biz

Edward’dan daha başarılı bir vampirim E83671991d1fdf9f661b343b202d2f82
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 20:10

Eminim Edwarddan daha başarılıdır.Rüyasında görür bence.
seyhan
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
seyhan

Paylaşım Gücü : 405
Lakap : Taylorfan

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Edward’dan daha başarılı bir vampirim Left_bar_bleue0/0Edward’dan daha başarılı bir vampirim Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 20:58

hahah hiç gülüceğim yoktu hıhı hıhı hıhı (banu ablam duymasın bu haberi)
zaten şu grubu duyunca moralim sinirleniyor şeytan
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 21:11

Ah gördüm bile seyhan'ım

şimdi bu kişi kendini ne zannnediyorda dünyada bir fenomen olmuş twilight serisinin Başrol oyuncusundan kendini daha iyi diye tanımlamak ve haddini bilmemektedir. Ayrıca Edward olmak için önce bin fırın ekmek yemesi lazım.
saçlarını jöle ile dikeltmes,i onu edward yapmaz. Hatta onu hiç bir şey yapmaz.
neyse sakin olayım ama sinirlendim şeytan şeytan Evil or Very Mad
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
seyhan
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
seyhan

Paylaşım Gücü : 405
Lakap : Taylorfan

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 21:17

bizim türklerimiz neden böyle aşk-ı memnu dan sonra 2. oldu bu olay neden kendi akıllarıyla düşünmüyorlar şeytan şeytan
asd
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
asd

Paylaşım Gücü : 180

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 21:19

hıhı koptum çok güldüm cidden tipe bak ya sen başrol olsaydın kesin korku olurdu bu film koptum
ay tırnağının ucu bile olamaycak kadar başarısızsın ne diyim sadece avun vampir görünümlü şahıs Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 01 Haz. 2010, 21:29

ay hiç güleceğim yoktu hıhı koptum
hiç ihtimal vermedim ama neyin üzerine bu kadar konuşuyor diye bir seyrettim şu klibi...bu ne dward'a laf ediyor ben daha iyi vampirim diye de ben ortamda doğru dürüst br vampir göremedim aynada görünmemek ya da kızı taşıyıp çimenlerin ortasına bırakmak mı kastettiği vampirlik ha onu da becerememiş o ayrı bir de yoktan yere gelmiş Ed'e laf atıyor şeytan Evil or Very Mad
ßellacullen
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
ßellacullen

Paylaşım Gücü : 378
Lakap : Vampirella

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyC.tesi 05 Haz. 2010, 09:15

tamamen saçmalık kıvırmasın twilight dan etkilendiği kesin boş verin kendi çapında kendini dünya nın en başarılı vampiri sanmaya devam etsin zaten onu takan yok şeytan söv adamın daha normal halinde tipi yok vampirken kendini nasıl güzel sanıyo anlamadım şeytan Evil or Very Mad
ecemBlack
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
ecemBlack

Paylaşım Gücü : 14
Lakap : mrs.lautner

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPerş. 10 Haz. 2010, 12:49

arkadaşın kafasında bir problem olduğu kesin.çünkü ancak kafasında bi sorun olan kişi böyle saçma birşey söyleyebilir. Wink
sheekrmmmm
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
sheekrmmmm

Paylaşım Gücü : 2

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPerş. 10 Haz. 2010, 13:15

haha bu kendini ne zannediyo yaa vampir olmak derdinde insanlıktan çıkmış insan mıydı acaba?? söv
bulik
Moderatör
Moderatör
bulik

Paylaşım Gücü : 344
Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPerş. 10 Haz. 2010, 16:36

Ne zannediyo bu kendini...Edward'ın tırnağı bile olamaz o.. ki daha başarılı olmak ne kelime .. saçmalamamış bence.. şeytan koptum
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPaz 13 Haz. 2010, 15:35

koptum okadar ççok güldüm ki anlatamam siz zaten herşeyi söylemişsiniz bu
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight110

Paylaşım Gücü : 627
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPtsi 21 Haz. 2010, 10:12

Æ demiş ki:
hıhı koptum çok güldüm cidden tipe bak ya sen başrol olsaydın kesin korku olurdu bu film koptum
ay tırnağının ucu bile olamaycak kadar başarısızsın ne diyim sadece avun vampir görünümlü şahıs Very Happy

Aynen xD Edward’dan daha başarılı bir vampirim 32831
LaDy NiGhT-PaRiS
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
LaDy NiGhT-PaRiS

Paylaşım Gücü : 4
Tür : İnsan
Lakap : LaDy NiGhT-PaRiS

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPaz 27 Haz. 2010, 12:41

rüyasında görür anca edwarddan daha vampirmiş Very Happy gül gül öldüm koptum
berkay
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
berkay

Paylaşım Gücü : 1

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 06 Tem. 2010, 16:34

birinin sizi ısırmasını istiyorsanız ben ısırırım kaç zaman dır kan içmiyorumda yuppi yuppi yuppi

rosalie hale
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
rosalie hale

Paylaşım Gücü : 22

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 10 Ağus. 2010, 10:15

salak ya hangi türkiye onu seviyo birkaç şarkıda çıktı diye affedersiniz kendini bi halt sanmaya başladı şunun şurasında edward cullen diyoruz kendisi kadar pörsük bi insan değil edwar
-TWiLiGHT-
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
-TWiLiGHT-

Paylaşım Gücü : 201
Lakap : Sui..

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptySalı 10 Ağus. 2010, 17:52

Öncelikle kendini birileriyle kıyaslaması yanlış.. Sonuçta herkes yaptığı işi kendi için en iyi şekilde yapmaya çalışmıştır.. Ama kıyasladığı kişi bu aralar birçok insanın popüler ismi haline gelen biri olduğunu düşünürsek, bence sadece öne çıkma çabası içinde.. Edward’dan daha başarılı bir vampirim Icon_cool Edward’dan daha başarılı bir vampirim Icon_biggrin
Teşekkürler..
http://edwardbella.twilight-vampire.com/
Alexander DeLarge
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
Alexander DeLarge

Paylaşım Gücü : 359

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim   Edward’dan daha başarılı bir vampirim EmptyPerş. 12 Ağus. 2010, 21:09

ayy akşam akşam eğlendim " ben edwarddan daha iyiyim bildiği her şeyi ona ben öğrettim zaten" yürü be onur ahahaha
madde falan mı kullano acaba??

Edward’dan daha başarılı bir vampirim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Filmde Jacob’ın Edward’a “Senden Daha Seksiyim” Dediği Sahneyi Çekmek Nasıldı?
» asi vampirim
» Edward'ın Bella'nın Öldüğü Haberini Aldığı An (Edward Gözünden)
» Stephanie, Forbes Magazine'in Başarılı Yazarlar 2010 Listesinde 2. Sırada
» Ashton : Adım Robert Pattinson Ve Ben Gay Bir Vampirim !