| Edward’dan daha başarılı bir vampirim | |
|
+12LaDy NiGhT-PaRiS Twilight110 dewil bulik sheekrmmmm ecemBlack ßellacullen mrv rkn asd Forever.EDWARD seyhan Catherine 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 14:18 | |
| 4Yüz grubuyla tanınan, iki ay önce de ilk solo albümü “5 Yıldızlı”yı çıkaran Onur Kırış, “Dünyanın Sonu” şarkısına çektiği klipte vampir kılığına girdi. Genç şarkıcı, klibi çekerken “Twilight” filminden esinlenmediğini, üstelik filmin başrolünü üstlenen Edward Cullen’dan daha başarılı olduğunu söyledi. Yeni klibiniz de müzik kanallarında izleyici karşısına çıkmaya başladı... Bu klibinizde Twilight filminden etkilenmiş gibisiniz... Şu günlerde vampir deninde akla ilk ‘Twilight’ gelse de ondan başka bir sürü vampir filmi var. Ondan etkilenmedim. Benim zaten vampirlere karşı ilgim her zaman olmuştur. Bütün dizileri, filmleri ve yazılmış olan kitapları okumuştum. Klibi “Dünaynın Sonu” adlı şarkıma çektik ve benim aklıma dünyanın sonu denince nedense hep vampirler geliyor. Geçtiğimiz yıl Romanya ziyaretim sırasında Drakula’nın şatosunu gezme şansım oldu ve beni gerçekten çok etkiledi. Ayrıca beni Edward’dan daha başarılı buluyorlar. (Twilight filmiyle şöhretini katlayan Edward Cullen’dan bahsediyor.) kaynak:hurriyet kaynak:thetwilightsaga.biz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 20:10 | |
| Eminim Edwarddan daha başarılıdır.Rüyasında görür bence. |
|
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 20:58 | |
| hahah hiç gülüceğim yoktu (banu ablam duymasın bu haberi) zaten şu grubu duyunca moralim sinirleniyor | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 21:11 | |
| Ah gördüm bile seyhan'ım şimdi bu kişi kendini ne zannnediyorda dünyada bir fenomen olmuş twilight serisinin Başrol oyuncusundan kendini daha iyi diye tanımlamak ve haddini bilmemektedir. Ayrıca Edward olmak için önce bin fırın ekmek yemesi lazım. saçlarını jöle ile dikeltmes,i onu edward yapmaz. Hatta onu hiç bir şey yapmaz. neyse sakin olayım ama sinirlendim | |
|
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| |
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 21:19 | |
| | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 01 Haz. 2010, 21:29 | |
| | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim C.tesi 05 Haz. 2010, 09:15 | |
| | |
|
| |
ecemBlack Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : Vampir Nerden : kendi dünyamdan :D Kayıt tarihi : 28/04/10 Lakap : mrs.lautner
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Perş. 10 Haz. 2010, 12:49 | |
| arkadaşın kafasında bir problem olduğu kesin.çünkü ancak kafasında bi sorun olan kişi böyle saçma birşey söyleyebilir. | |
|
| |
sheekrmmmm Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 2 Kayıt tarihi : 18/02/10
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Perş. 10 Haz. 2010, 13:15 | |
| haha bu kendini ne zannediyo yaa vampir olmak derdinde insanlıktan çıkmış insan mıydı acaba?? | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| |
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Ptsi 21 Haz. 2010, 10:12 | |
| | |
|
| |
LaDy NiGhT-PaRiS Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 4 Tür : İnsan Yaş : 27 Kayıt tarihi : 03/03/10 Lakap : LaDy NiGhT-PaRiS
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Paz 27 Haz. 2010, 12:41 | |
| rüyasında görür anca edwarddan daha vampirmiş gül gül öldüm | |
|
| |
berkay Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 1 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 01/07/10
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 06 Tem. 2010, 16:34 | |
| | |
|
| |
rosalie hale Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 22 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Salı 10 Ağus. 2010, 10:15 | |
| salak ya hangi türkiye onu seviyo birkaç şarkıda çıktı diye affedersiniz kendini bi halt sanmaya başladı şunun şurasında edward cullen diyoruz kendisi kadar pörsük bi insan değil edwar | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| |
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Edward’dan daha başarılı bir vampirim Perş. 12 Ağus. 2010, 21:09 | |
| ayy akşam akşam eğlendim " ben edwarddan daha iyiyim bildiği her şeyi ona ben öğrettim zaten" yürü be onur ahahaha madde falan mı kullano acaba?? | |
|
| |
| Edward’dan daha başarılı bir vampirim | |
|