evet aynen öyle ! MTV movie awrds'a katılan peter yaptığı ropörtajda şunları söyledi.
"Serideki en sevdiğim kitap, ve gidip bu filmi izlemek benim için yüksek bir filigrandı . Tüm beklentilerimi aştı. "
En favori kısmım ise hiç şüphesiz filmin sonunda ki büyük savaş sahnesi . çünkü sonunda cullen klanının vampir doğalarını göstermelerine izin verip birz aksiyona girişmelerii görmek çok güzel.
"Tüm bunlar hayranlar . Onların bu filmlere olan destekler ve sevgileriyle nacizane biçimde bunaldım."
yinede mutlu olduğu birşey varsa o da twilight filmlerinin küfürsüz olması. MTV ödüllerindeki kabul konuşmasında tüm filmi R sınırlamasına sokacak kadar küfür savurduğuna eminiz.
"Hayatım boyunca yetecek kadar küfrettim. ve şimdi ağzımı sabun ile yıkayacağım"
not:peter facinelli MTV'nin canlı yayınında en iyi film ödülünü kabul ederken TV'nin kfürleri bipleyen çalışanının kendisine yetişememesi için hızlı ve bol bol küfür ederek gırgır geçmesi sonucu ufak çapta kaos yaşanmış , MTV canlı yayında arada kaynayan sansürlenemeyen küfürler için tüm dünya MTV'lerinden özür dilemek zorunda kalmıştı. Avustralyada öğlen vaktine gelen canlı yayını izleyen ufak kardeşlerimizden özür diledi MTV "
kaynak:mtv
çeviri:paramore /
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]