| Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri | |
|
+6bella<3edward<3fulya ßellacullen yourangel mrv rkn rob~DesibeL MisSwan* 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 09:33 | |
| Breaking Dawn'da bazı açık seçik sahneler var ve Rob bazı seksi sahneleri çekecek olmaktan oldukça memnun görünüyor.Evet memnun görünüyor...
Robert neredeyse Twilight Saga: Breaking Dawn'daki açık seçik seks sahnelerini bizim görmek istediğimiz kadar heyecanlı.Ama sen onu suçlayabilir misin? Kristen Stewart'la gerçek hayatta geçen sahneleri filme alınacak.
24 yaşındaki İngiliz oyuncu Fransa'nın Premiere Magazine dergisine"Ben onun ilginç olacağını düşünüyorum...Ne olacağını görmek için meraklıyım.Artık oyalanmamalıyız. Bella "Bana dönebilmen için seni istiyorum." der ve ben ona giderim. ‘Hayır,hayır,hayır’ ...O bu filmde bir vampir olacak,biz evleneceğiz ve yatacağız...Ben metni okumadım ama iyi olacağına eminim."dedi
Ve o ekledi."Ben bunun nasıl ekrana çevrileceğini merak ediyorum.Biz,R-rated (18 Yaş Sınırlaması Getirilen) bir filmle son vereceğiz.Seks sahnelerini ve herşeyi yetişkinler için çevirseydik Twilight'ın neye döneceğini hayal edebiliyor musunuz?"
Şey, aslında ... EVET! Evet, olabilir. Bu bizim için harika bir fikir gibi,özelliklede Breaking Dawn'ın 3-D olarak geleceği düşünülürse... | |
|
| |
rob~DesibeL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 31 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/06/10 Lakap : orjinallık
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 09:36 | |
| | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 10:37 | |
| kesin 3D olacak mı yani? bu film zaten güzel olacak bir de 3D olursa offf tadından yenmez | |
|
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| |
| |
yourangel Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 83 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 09/06/10
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 12:09 | |
| wuhuuuuuu :shock: rob'a bak seeeeennnn kihkihkihkih | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| |
| |
bella<3edward<3fulya Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/02/10
| |
| |
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 15:20 | |
| Evet | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Ptsi 14 Haz. 2010, 15:54 | |
| sağol canım paylaşım için. Evet D olursa mükemmel olur | |
|
| |
Derya CULLEN Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 8 Yaş : 26 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 10/06/10 Lakap : Küçük Bella
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Perş. 24 Haz. 2010, 10:04 | |
| | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Perş. 24 Haz. 2010, 22:32 | |
| +18 olursa almayabilirler beni 18e basıyorum ama bitirmek gerek derlerse yaş sınırı olmayan bir yerde filme girerim | |
|
| |
| |
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Paz 25 Tem. 2010, 03:50 | |
| esme dasındakiler 3D olursa kimse oraya sevglisiyle gitmesin girdiği gibi çıkamaz kimse | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri Paz 08 Ağus. 2010, 21:06 | |
| oooww 3d olrsa gişe rekor kırar bütün salonlara sadece şafak vakti gösterilir (robert ın bu kadar heyecanlı olduğunu düşünürsek ) | |
|
| |
| Rob'un Şafak Vakti'ndeki Samimi Sahneler Hakkında Görüşleri | |
|