Geçtiğimiz birkaç haftadır David Slade en yeni filmi The Twilight Saga: Eclipse hakkında röportajlar vermeye başladı.
Bugün,Slade ile yeni bir röportaj IGN tarafından yayınlandı ve filme dair birçok ilginç haber hakkında konuştu.
"Twilight filmlerinden bildiğimiz aşk üçgeni temasının yanı sıra filmde başka bir tema var - intikam - ve bu tema filmi oluşturan bir değer." diyor Slade."Edward,Victoria'nın sevgilisini yok etti ve o intikam istiyor,intikam romantik filmlerde bolca kullanılan başka bir kelime, bu yüzden film için çok daha fazla fiziksel aksiyon olduğu anlamına geliyor ve senaryoyu hazırlarken benim amaçlarımdan bir tanesi Edward'ı korkunç göstermekti çünkü o dış görünüşünün altında kan emici bir vampir.Bir vampiri potansiyel bir katil olarak göstermek için kitaptaki karakteri oluşturmamıza yardım etmesi için birçok kez dışarı çıktık.Ve sonunda,şuanda açıklamak istemiyorum ama,çok tehlikeli biri oldu ve bu yapmak istediğim şeylerden biriydi."
Slade Xavier Samuel'ın "korkudan öfkeye geçen ve ilk cinayetini gerçekleştirirken yaşadığı duygusal olaylardan geçen" Riley karakterini oynarkenki performansını ve tüm bu duyguların oyunculuğa çevrilmesi gerektiğini ve performansının inanılmaz harika olmasını överek devam etti.
Çeviri : Escape
Kaynak : examiner
kaynak:thetwilightsaga.biz