| Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 13:29 | |
| Twilight senaristi Melissa Rosenberg iki bölümlü Breaking Dawn uyarlamasının kitaptaki kadar açık saçık olmayacağanı söyledi. Los Angeles Times'a konuşan Rosenberg,Stephenie Meyer'ın son kitabı Breaking Dawn'ın tartışmalı olan -cinsellik ,kanlı bir doğum ve kurtadam Jacob'ın Bella Swan'ın çocuğu Renesmee'ye "mühürlenmesini" içeren sahnelerini yumuşatabileceğini ima etti. "Hayran sitesinde,Facebook'ta tüm yorumlar filmin +18 olması gerektiğini söylüyor.Doğum sahnesini göstermelisiniz!Kan,bağırsaklar ve cinsellik!Bana göre bunları izlememek daha ilginç.Bilirsiniz,doğumu görmeden doğurabilirsiniz...bu yaşanan tecrübenin daha az merak uyandırdığı anlamına gelmez." dedi. Rosenberg Bella'yı kitaptakinden daha korkunç göstermeye çalıştığını ekledi."Edward'ın sahip olduğu fiziksel güce ve diğer şeylere sahip değil.Karakter fiziksel açıdan savunmasız ise onu nasıl güçlü yapabilirsiniz ki? Amaç ona biraz daha tahammül etme ve diğer güçleri vermek.O gerçekten bir rol modeli." Kristen Stewart'ın filmdeki yerinden bahsederken Rosenberg onun harika olduğunu ve bu yüzden filmi yönetmek için Bill Condon'ı seçtiklerini söyledi. The Twilight Saga:Eclipse Amerika'da 30 Haziran'da,İngiltere'de ise 9 Temmuz'da sinemalarda. Çeviri : Escape Kaynak : digitalspy kaynak:thetwilightsaga.biz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 17:44 | |
| Yaa -cinsellik ,kanlı bir doğum ve kurtadam Jacob'ın Bella Swan'ın çocuğu Renesmee'ye "mühürlenmesi- bu sahneler olmasa eger hiç bi halta yaramazki bence zaten kitaba o heycanı verende bu sahneler degilmi? bence bunlar yumusatılmadan daha sertce gösterilmelidirki hem acı hemde heycan dahada artsın.bilmem siz ne düşünüyosunuz Ve benim en çok merak ettigimde kanlı dogum sahnesi tabi esme adasında neler olup bittigini saymazsak
En son Twilight Wampiri tarafından Perş. 17 Haz. 2010, 17:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
mina~* Moderatör
Paylaşım Gücü : 277 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : bilmem ki nerdeyim :) Kayıt tarihi : 23/12/09
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 17:50 | |
| evet öznura katılıyorum şafak vakti bunlardan oluşuyor zaten | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 17:53 | |
| Bende merakla bekliyorum |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Catherine Yönetici
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 18:12 | |
| şimdi öznur gece sakince yüzdüler sanırım ne kadar sakin bilmiyorum ama öyle yaa yemişim +18 'ini herşeye +18 zaten o sahneler olmazsa renesmee annesini kemirerek çıkıyo ya hani falan onlar olmazsa bilmiyorum o yönetmeni artıkın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 18:17 | |
| Denizde sakince yüzdülermi valla kitabı okumayan senin şu dedigine adı gibi inanır ama ben inanırmıyım inanamam gel beraber yiyelim +18i ayşomuda alalım karnımda acıkmaya basladı zaten o sahneler olmazsa yönetmene 3'lü dalış yapacaz |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 18:30 | |
| ay çoşmuşsunuz gene Ben bu melissayı bulsam zaten ya neden kitaba bağlı kalmamak kon usunda bu kadar inat ediyor anlamıyorum Esme adası Yüzmede dahil olmalı. ayrıca Sahneler kitapta çok açık depğil yani kitaba bağlı kalsa problem yok. Doğum sahnesi benimde merakla beklediğim sahne birde ben Bellanın kalkanını nasıl yapacaklar onu merak ediyorum. Ay neyse işte zaten 2 film yapıyorlar diye gıcığım birde sahneleri keserlerse artık ne olur bilmem. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 19:38 | |
| Ya zaten sorun orda o dogum sahnesi ile kalkan meselesini nasıl yapcaklar sanırım onu kitaptaki gibi mükemmel anlatamayacakları için cok acık sacık olmayacak dediler ama bu konuda hahklılar öyle bi düzenleri sistemleri yoksa o kadar güzel ve acık sacıkta olamaz |
|
| |
rob~DesibeL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 31 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/06/10 Lakap : orjinallık
| Konu: Geri: Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' Perş. 17 Haz. 2010, 20:43 | |
| + 18 olmasınn yaaaa :S ztn 16 yım sitede 15 görünüo hıhh hem küçüklerde fan o zmn byük kayıpları olur +18 olmasınnn bn kalkanı merak ediommm :D doümm ayrı esme adası apayrı :S:)) | |
|
| |
| Rosenberg: 'Breaking Dawn açık saçık olmayacak' | |
|