Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Rosenberg: "Breaking Dawn hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı." Cuma 18 Haz. 2010, 10:09 | |
| Herkese merhaba! Bazılarınızın benim Breaking Dawn'dan doğum sahnesini çıkaracağım izlenimini nereden aldığınızı bilmiyorum ama öyle birşey yok.Doğum sahnesi tabi ki de olacak! Seks sahneleri de! Ve tüyler! Ve de kan! Belki de bazılarınız doğum sahnesinin terörünü yansıtmak için kovalarca kana ihtiyacımız olmayacağı hakkında söylediklerimi yanlış anladınız.Ama geri kalan herşey kolay. Öpüyorum,Mel. Kaynak : Facebook Çeviri : Escape kaynak:thetwilightsaga.biz | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rosenberg: "Breaking Dawn hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı." Cuma 18 Haz. 2010, 12:16 | |
| vay demek benim cok merakla bekledigim ve izlemek istedigim bölümler var |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Rosenberg: "Breaking Dawn hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı." Cuma 18 Haz. 2010, 14:18 | |
| akşam yorumlarımızı gördükten sonra öznur | |
|
Misafir Misafir
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Rosenberg: "Breaking Dawn hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı." Cuma 18 Haz. 2010, 15:47 | |
| tırsmış kızlar demekki tek tepki bizden gelmedı aferim yola gel bakayım | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Rosenberg: "Breaking Dawn hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı." C.tesi 19 Haz. 2010, 12:57 | |
| xD oh çıkarılmadığı iyi olmuş bu bölümler kitabın kalbi akciğeri xD | |
|