Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Herbir Yönetmene Canlandırdığın Karakteri Açıklamak Zorunda Kaldın mı? Paz 20 Haz. 2010, 14:09 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Herbir filmde ayrı yönetmenlerle çalıştığın için herbir yönetmene canlandırdığın karakteri açıklamak zorunda kaldın mı? Robert: İlginç bir durum. İlk Alacakaranlık filminde herkesin kendine özgü fikirleri vardı ve herkes sürekli diğerlerinin fikirleri ile çatışıyordu. Sonra, Yeni ay ile Chris Weitz geldi, o ilk filmi ve oyuncuların oyunculuklarını beğenmiş olarak geldi ve bu yüzden aynı yolu izledi. Ardından David Slade geldi, o şöyle dedi, “Ben herşeyi ilk iki filmden tamamen farklı bir şekilde yapmak istiyorum.” Böylece, karakterlerin gelişimi ve ilk iki film ile tutarlılıkları hakkında konuştuk ve şöyle bir karar aldı, “Önemli değil, hadi bunu tamamen farklı çekelim.” Bu çok güzel bir karardı, çünkü bu şekilde film iddialı oldu. Eğer aynı karakteri canlandırıyorsanız, kendinizi geliştiremez hale gelmeniz çok kolay. Yeni Ay’da ilk filmden biraz daha derinlere indiğimi hissediyordum. Ve sonra, Tutulma’da tamamen farklı bir filmde, tamamen farklı bir karakteri oynuyormuşum gibi hissettim. Bu sebeple çok güzel ve iddialı oldu. kaynak:robertpattinsontr | |
|