Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Bir Kızla Kavga Etmek Zorunda Kalmak Nasıl Birşey? Paz 20 Haz. 2010, 14:13 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Edward ve Victoria’nın bu filmde gerçekten çok ciddi bir kavga sahnesi vardı. Bu sahneler için sen ve Bryce Dallas Howard ne kadar eğitimden geçtiniz, ve bir kızla kavga etmek zorunda kalmak nasıl birşey? Robert: Çok gariptir ki, yapımcılardan birisi bana şöyle dedi, “Vaoov bu kavga sahnesinde çok hevesli görünüyorsun! Şimdiye kadar çekilmiş tüm filmlerde olduğundan çok daha fazla.” Bryce ile biraz eğitim yaptık. Onunla bu sahneleri çalışmak gerçekten zor, çünkü o gördüğüm en kibar insan ve ona ne yaparsam yapayım gülüyor. Ve ardından beni incitmekten de korkuyor. Şiddet sahnelerinin çoğunu gerçekten çok güçlü olduğunu düşündüğüm dublörü ile yaptım. Bryce ile yerlerde yuvarlandığımız ve birbirimizi kavradığımız sahneleri çektik. Eğlenceliydi. kaynak:robertpattinsontr | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir Kızla Kavga Etmek Zorunda Kalmak Nasıl Birşey? Paz 20 Haz. 2010, 15:05 | |
| Ay züper ya birbirlerini inciltmekten korkuyolar hem ormantik hemde insancıl wampirim |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir Kızla Kavga Etmek Zorunda Kalmak Nasıl Birşey? Paz 20 Haz. 2010, 15:35 | |
| - Twilight Wampiri demiş ki:
- Ay züper ya birbirlerini inciltmekten korkuyolar hem ormantik hemde insancıl wampirim
aynen ya Ah robet ne desem ben sana ayşem süpersin + puan | |
|