Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Tutulma için Herhangi Yeni Birşey Öğrenmek Zorunda Kaldın mı? Perş. 17 Haz. 2010, 16:41 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Tutulma için herhangi yeni birşey öğrenmek zorunda kaldın mı? Robert: Sanırım doğru düzgün nasıl koşulacağını öğrenmek zorunda kaldım. Son ikisinde, aksak bir şekilde koştum, ve bu sefer daha düzgün bir şekilde koşuyor görünmeliydim. Bu yüzden, farelerin içinde koştuğu tekerlere benzeyen, dev bir koşu bandı üzerinde çok fazla zaman geçirdim, ve koşuşumu geliştirmek için bandın üzerinde koşarken filme çekildim. *** Rob’un bahsettiği dev koşu bandını aşağıda görebilirsiniz… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kaynak:robertpattinsontr | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Tutulma için Herhangi Yeni Birşey Öğrenmek Zorunda Kaldın mı? Perş. 17 Haz. 2010, 16:49 | |
| doğru düzgün koşmak sağol ayşemmm | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tutulma için Herhangi Yeni Birşey Öğrenmek Zorunda Kaldın mı? Perş. 17 Haz. 2010, 17:35 | |
| Hızlı koşmak güzeldir rob hele bi vampir için bu kusursuz olmalıdır.Sonucta sen filmde kusursuz yakısıklı bi vampiri canlandırıyorsun hayranlarının önünde.Bunun için yaptıgın çalısmalar güzelmiş |
|
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Tutulma için Herhangi Yeni Birşey Öğrenmek Zorunda Kaldın mı? Perş. 17 Haz. 2010, 17:39 | |
| Hehe evet | |
|