[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''Tutulma'' ve "Alacakaranlık" filmlerinde en sevdiğin sahneler hangileri?
"Alacakaranlık" filminde, en çok Edward'ı ittiğim sahneyi seviyorum. "Tutulma" da ise ,Jacob'ın duvara tırmanarak Bella 'nın odasına girdiği bölüm hoşuma gidiyor.
"Alacakaranlık"tan beri hayatın nasıl değişti?
Hayatım değişmedi, İçinde bulunduğum çevre, geçen yıla göre bayağı değişti, ama insan olarak ben değişmedim. On dokuz yaşındaki bir kız ne kadar değişmişse, bende o kadar değişmişimdir.
Biraz boş zamanın olduğunda, ilk olarak ne yapmayı isterdin?
Edebiyat okumak isterdim, çünkü yazar olmayı hayal ediyorum. Yanlış anlamayın, işimi seviyorum, ama her zaman bu işi yapmayı düşünmüyorum. Farklı bir dolu iş yapmak istiyorum. Hayatımın sonuna dek profesyonel yalancı olarak yaşamak(ki bu tüm oyuncuların yaptığıdır, bana göre Kristen 'ın yorumu) amacım değil. Belki Avustralya, Sydney de bir üniversiteye yazılabilirim. Annem oradan geliyor ve özüme dönmenin iyi olabileceğini düşünüyorum.
Bella hakkında ne düşünüyorsun?
Bella başlangıçta utangaç, nerede olması gerktiğini ve ne yapacağını bilemeyen bir kızdı. Edward ile tanıştıktan sonra hayatı tamamlandı ve onunla olabilmek için her şeyi yapmaya hazır. Edward Bella'yı korumak için onu terk ediyor, ama istediğinin tam tersi gerçekleşiyor. Bella yaşam sevincini yitiriyor. Sevdiğiyle kalabilmek için savaşmayı ve hatta vampir olmayı bile göze alıyor. Bella kararlı, deneyimlerinden ders çıkaran biri. Zaten, hepimiz de öyle olmak istemez miyiz?
Kendine örnek aldığın biri var mı?
Jodie Foster benim idolüm. "Panik Odası" filminde, onun kızı rolünde oynama şansım olmuştu. O sadece bir aktris değil, aynı zamanda yapımcı, yönetmen ve yazar. Üstelik tüm bunları, çocuklarını büyütürken yapıyor! İş ve özel hayat arasındaki dengeyi kurmayı başarmış, nadir kadınlardan biri. Rollerini kendi seçiyor, kendi karalarını kendi alıyor. Ona gerçekten bayılıyorum.
kaynak:megadünya