Kristen Stewart, Beverly Hills’teki Four Seasons otelinde yapılan röportaja geldiğinde, kot pantolon ve siyah beyaz kareli bir t-shirt giyiyordu ayrıca saçlarında Ray Ban güneş gözlüğü vardı. 15 Temmuz’dan itibaren sinemalarda olan Tutulma çekilirken kahverengi lens takıyordu ama gerçek hayatta yeşil gözleri, 12. kattaki suitten içeri giren akşam güneşinde parıldıyordu. Ama Kristen Stewart’ın gözlerinin derinliklerine bakmak çok nadir oluyordu çünkü gözleri çoğunlukla yere ya da ellerine sabitlenmişti. Aşk hastası Bella’yı oynayan aktris kişiliğiyle ilgili karışıklıktan pek hoşlanmıyor. Röportajımızda neden olduğunu anlattı.
Şöhret seni korkutuyor mu?
Spot ışıklarının altında olmaya hala alışamadım. Hayranların çığlık atmaları beni tedirgin ediyor. Bu kadar ilgi olmazsa iyi olurdu. Çok çok utangaç bir doğam var.
Hayranlar binayı kuşattığı için otelde kendini strese sokuyor musun?
Hayır, o kadar çılgınca değil. Kendimle ilgili birçok haber okuyorum. Eğer hepsi doğru olsaydı, iğrenç bir hayatım olurdu (gülüyor).
İnternette “Twilight-histerisi”ni eleştirdiğin için bazı hayranların sinir olmuş.
İnsanların neden zamanlarını facebook ve forumlarda geçirdiklerini, neden anlamlı olan tek birşey bile yazmadıklarını anlamıyorum. Bana göre bilgisayarın başında vakit geçirmekten daha önemli şeyler var. Kitap okumayı, Led Zepelin ve U2 dinlemeyi, gitar çalmayı ya da çalan birini izlemeyi severim. Arkadaşlarımla internette konuşmak yerine yüzyüze görüşürüm.
Kaynak:Facebook
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]