Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Michael sheen :robert mütevazi,cana yakın ve çalışkan C.tesi 03 Tem. 2010, 20:35 | |
| New moon'da robert pattinson ile çalışmıştın. nasıldı ve onu edward rolünü ardında bırakmaya müsait olabileceğini görebiliyormusun Eminim ki kendisiyle hiç problemi olmayacak, bu seyircinin onu başka biri olarak kabul edip etmeyeceğine bağlı. göreceğiz. o kesinlikle bir oyuncu olarak kendini genişletip farklı şeyler denemek istiyor. şuanda çıkan farklı bir filmi var değilmi vizyonda evet, beni unutma , ki çok iyi bende öyle duydum. Onun bir sorunu olacağını sanmıyorum. o muhtemelen bütün bir jenerasyon için herzaman edward cullen olarak kalacak, ama onun bunu yaparken hiç sorunu olacağını sanmıyorum.ve o iki ayağıda yere basıyor gibi görünnen çok şeker , çok iyi bir ingiliz delikanlısı . çok mütevazi ,çok cana yakın ve çok çalışkan . yaptığı şeyi çok ciddiye alıyor. bence çok iyi yapacak , o ingiliz delikanlısı çeviri:paramore kaynak:bryanreesman kaynak:twilightfantr.com | |
|