[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Newmoon ve alice harikalar diyarında gibi edebiyat uyarlamalarını yapmaya nerede ve nezaman başladın?
herzamanki gibi aynı yerde başladım ki bu da senaryodur.
new moon'u yaptığımda bu sadece bir senaryo değildi. aynı zamanda bir kitaptıda .Sete sürekli kitabı yanımda götürürdüm. tekrar ve tekrar okudum . bu tüm kitabı okumak zorundaymışım gibi değildi
çünkü aro'bnun parçaları çok fazla değil ama sonuda yok. Kendimi dünyanın o parçasına batırmaya çalıştım ,o parça ne ise.
Karakterinin seslendirmesi içinse şunları diyor:
kendimi sette buldum ve ve birden sarı denizaltıdaki blue Meanie 'nin sesini duydum. Stephenie kitapta onun sesinin tüyler gibi yumuşak olduğunu yazmış, birden bu sesi duydum ve bu ses beni çocukken gerçekten rahatsız ederdi.
çok nazik ve yumuşaktı ama onda korkutucu birşeylerde vardı. yani böyle küçük şeylerin nereden geleceğini asla bilemezsiniz.
İtalyada film çekmek konusundaki en favori şeyin neydi ?
italya hakkındaki deneyimlerimi paylaşmaya bayılırdım . ne yazıkki yapamam çünkü italyada çekim yapmadım
iç mekanlarda yapmaktaki problem heryerde yapabileceğiniz. yani gelecek sefere kontratımda oldurucam en azından bir tane dış mekan çekimi olsun diye , hangi filmi yaparsam.
italya hakkındaki en favori deneyimim chris weitz'in bana " burası ne harika değilmi?" diye mesaj atmasıydı =))))))))
Oyuncular arasında en yaşlılardan biri olmak nasıl birşeydi.?
bence binlerce yıllık bir vampiri oynamak için iyi bir işti çünkü robert ,kristen ve ashley gibi güzel insanlar arasında hissettiğim şeyde tıpkı buydu. yaşlı gibi hissettim ,sette öylesine dolaşan ve havalı çocuklarla bir araya gelmeye çalışan bir ayağı çukurda amca gibi . Ama bu bana karakterde yardımcı oldu . yani eğlenceliydi.
çeviri:paramore
kaynak:iesb beta twilightfantr