Twilightfan_ TR Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası... |
|
| Soundtrack Çevirileri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Linkin Park - Leave Out All The Rest Çarş. 30 Haz. 2010, 14:37 | |
| Linkin Park - Leave Out All The Rest
I dreamed I was missing, you were so scared But no one would listen, 'cause no one else cared After my dreaming, I woke with this fear What am I leaving when I'm done here?
So if you're asking me, I want you to know
When my time comes, forget the wrong that I've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest
Leave out all the rest, don't be afraid I've taken my beating, I've shared what I made I'm strong on the surface, not all the way through I've never been perfect, but neither have you
So if you're asking me, I want you to know
When my time comes, forget the wrong that I've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest Leave out all the rest
Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well Pretending someone else can come and save me from myself I can't be who you are
When my time comes, forget the wrong that I've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest Leave out all the rest
Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well Pretending someone else can come and save me from myself I can't be who you are
I can't be who you are
Çeviri:
Özlediğimi düşledim, sen çok korkmuştun, Fakat kimse dinlemeyecekti, çünkü başka hiç kimse endişelenmiyordu. Düşümden sonra, bu korkuyla uyandım, Burada bitmiş olduğumda geride ne bırakıyorum?
Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum;
Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Beni hafızanda tut, geri kalanı bırak.
Geri kalanı bırak, korkma, Darbemi aldım, yaptıklarımı paylaştım, Görünüşte güçlüyüm, fakat tamamen değil, Hiçbir zaman mükemmel olmadım, fakat sen de olmadın.
Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum;
Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Beni hafızanda tut, geri kalanı bırak.
Unutmak, Senin çok iyi saklamayı öğrendiğin yarayı. Rol yapmak, Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. Ben sen olamam..
Unutmak, Senin çok iyi saklamayı öğrendiğin yarayı. Rol yapmak, Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. Ben sen olamam.. Ben sen olamam.
| |
| | | Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Blue Foundation - Eyes On Fire Çarş. 30 Haz. 2010, 14:38 | |
|
Blue Foundation - Eyes On FireI'll seek you out *seni dışarıya çıkartacağım Flay you alive *heyecanla azarlayacağım One more word and you won’t survive *bir sözcük daha ve sen hayatta kalamayacaksın And I’m not scared of your stolen power *ve ben senin çalıntı gücünden korkmuyorum I see right through you any hour *ben her saat senin tamamını görüyorum
I won’t soothe your pain *acını dindirmeyeceğim I won’t ease your strain *sıkıntından kurtarmayacağım You’ll be waiting in vain *sen kibirle bekleyeceksin I got nothing for you to gain *elde edebileceğin hiçbir şeye sahip değilim
I’m taking it slow *ağırdan alıyorum Feeding my flame *ateşimi besliyorum Shuffling the cards of your game *oyunundaki kartları karıştırıyorum And just in time *ve tam zamanında In the right place *doğru yerde Suddenly I will play my ace *aniden asımı (kart oyunundaki) oynayacağım
I won’t soothe your pain *acını dindirmeyeceğim I won’t ease your strain *sıkıntından kurtarmayacağım You’ll be waiting in vain *sen kibirle bekleyeceksin I got nothing for you to gain *elde edebileceğin hiçbir şeye sahip değilim
Eyes on fire *gözler yanıyor Your spine is ablaze *omurgan kasılıyor Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum
And just in time *ve tam zamanında In the right place *doğru yerde Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım
Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım
| |
| | | Catherine Yönetici
| Konu: Mutemaht - Spotlight Çarş. 30 Haz. 2010, 14:39 | |
| Spolight - Spot ışığı Ahhhhh aaaaahhh (2x)
You got a whole lot left to say now artık söylemek bütünüyle sana kaldı
You knocked all your wind out bütün nefesini harcadın
You just tried too hard and you froze sadece sen çok denedin ve donup kaldın
I know I know biliyorum biliyorum
What do you say? (2x) ne diyorsun? (x2)
Just take the fall düşüşü hisset sadece
You’re one of us sen bizden birisin
The spotlight is on spot ışıkları üzerinde
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
Oh the spotlight is on ohh, spot ışıkları üzerinde
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
You know the one thing you’re fighting to hold biliyorsun elinde tutmak için savaştığın tek şey
Will be the one thing you’ve got to let go gitmesine izin verdiğin tek şey olacak
And when you feel the wall cannot be burned ve duvarın yakılmadığını hissettiğin zaman
You’re gonna die to try what can’t be done ne yapılmadığını denemek için öleceksin
Gonna stay stay out but you don’t care kalacaksın dışarıda kalacaksın ama umurunda değil
Now is there nothing like the inside of you anywhere şimdi hiç birşey yok tıpkı içindeki herhangi bir yer gibi
Oh just take the fall ohh, düşüşü hisset sadece
The spotlight is on spot ışıkları üzerinde
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
Yeah it’s on evet üzerinde
Because everyone would rather watch your fall (All and each other) çünkü herkes düşüşünü izlemeyi tercih eder (hepsi ve birbirini)
And we all are, yeah (All and each other) ve hepimiz, evet (hepsi ve birbirini)
And we all are, yeah (All and each other) ve hepimiz, evet (hepsi ve birbirini)
Just take a fall düşüşü hisset sadece
The spotlight is on!! spot ışıkları üzerinde
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
Oh the spotlight is on!! (Just take the fall) ohh, spot ışıkları üzerinde (düşüşü hisset sadece)
Now you’re one of us şimdi sen bizden birisin
Now you’re, (oh) now you’re, (oh) now you’re, (oh) now you’re one of us şimdi sen, (oh) şimdi sen, (oh) şimdi sen, (oh) şimdi sen bizden birisin
Now you’re, (oh) now you’re, (oh) now you’re one of us şimdi sen, (oh) şimdi sen, (oh) şimdi sen bizden birisin
Ahhhhh aaaaahhh (2x)
| |
| | | Catherine Yönetici
| Konu: Paramore - Decode Çarş. 30 Haz. 2010, 14:42 | |
| Decode Şarkı Sözleri
How can i decide what’s right When you’re clouding up my mind I can’t win your losing fight All the time Not gonna ever own what’s mine When you’re always taking sides But you won’t take away my pride No, not this time Not this time
How did we get here When i used to know you so well But, how did we get here Well, i think i know how The truth is hiding in your eyes And it’s hanging on your tongue Just boiling in my blood But you think that i can’t see What kind of man that you are If you’re a man at all Well, i will figure this one out on my own (I’m screaming, “i love you so.”) On my own (My thoughts you can’t decode.) How did we get here When i used to know you so well? (Yeah.) How did we get here Well, i think i know how Do you see what we’ve done We’ve gone and made such fools of ourselves Do you see what we’ve done We’ve gone and made such fools of ourselves How did we get here When i used to know you so well(Yeah, yeah, yeah!) Well, how did we get here When i used to know you so well I think i know… I think i know… There is something i see in you It might kill me I want it to be true
Decode (Deşifre) Şarkı Sözleri Çevirisi
Neyin doğru olduğuna nasıl karar verebilirim Sen aklımı karırştırırken? Amaçsız kavganı sürekli kazanamam Benim olan şeylere asla sahip olamayacağım, Sen taraf tutmaya devam ettikçe. Ama gururumu alamayacaksın Hayır, bu sefer alamayacaksın Bu sefer alamayacaksın
Bu noktaya nasıl gelebildik? Seni eskiden çok iyi tanırdım Bu noktaya nasıl gelebildik? Sanırım artık biliyorum
Gerçek, gözlerinde saklı Ve dilinin ucunda Kanımın içinde kızışıyor Ama anlayamayacağımı sandım, Senin nasıl bir adam olduğunu Eğer adamsan tabi Bunu kendi çabamla çözeceğim Kendi (Seni sevdiğimi haykırıyorum) Kendi çabamla (Çözümleyemeyeceğin düşüncelerimle)
Bu noktaya nasıl gelebildik? Seni eskiden çok iyi tanırdım Bu noktaya nasıl gelebildik? Sanırım artık biliyorum
Ne yaptığımızı gördün mü? Gidip salak yerine koyduk Kendimizi Ne yaptığımızı gördün mü? Gidip salak yerine koyduk Kendimizi
Sende gördüğüm bir şey var Beni öldürebilir Gerçek olmasını istiyorum
| |
| | | Catherine Yönetici
| Konu: a Çarş. 30 Haz. 2010, 14:44 | |
| As the days go by The apple of my eye I'll always wait for you
And as a new day dawns The darkness moves away And i will wait for you
Remember remember The face of you Surrender surrender The touch of you Dolores_O'riordan-Apple of My Eye
Well it's a hard to hold The room is turning cold The candles flickers still
And what i would not do For the love of you Would you hold on to me?
As the days the go by The apple of my eye I'll always wait for you
And as a new day dawns The darkness moves away And i will wait for you
Remember remember The face of you Surrender surrender The touch of you
I will remember, i will remember the face of you I will remember, i will remember the touch of you
-Türkçesi-
Göz Bebeğim
Günler geçer Göz bebeğim Seni her zaman bekleyeceğim
Ve yeni günler doğar gibi Karanlık uzaklaşıyor Ve seni bekleyeceğim
Hatırla, hatırla Yüzünü Teslim ol, teslim ol Sana dokunmaya
Beklemek zor Oda soğuyor Mumların titreşimleri hala
Ve ne yapacaktım? Seni sevmek için Beni bekleyecek misin?
Günler geçer Göz bebeğim Seni her zaman bekleyeceğim
Ve yeni günler doğar gibi Karanlık uzaklaşıyor Ve seni bekleyeceğim
Hatırla, hatırla Yüzünü Teslim ol, teslim ol Sana dokunmaya
Hatırlayacağım, yüzünü hatırlayacağım Hatırlayacağım, sana dokunduğumu hatırlayacağım
| |
| | | bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Paramore -I caught myself Çarş. 30 Haz. 2010, 19:43 | |
| Paramore -I caught myself
Down to you Sana düşüyorum You're pushing and pulling me down to you Beni itiyor ve çekiyorsun sana düşüyorum But I don't know what I Ama ben ne olduğumu bilmiyorum
Now when I caught myself, I had to stop myself Şimdi ben kendimi yakaladığımda, kendimi durdurmak zorundayım From saying something that I should've never thought Asla düşünmemem gereken şeyleri söylediğimden dolayı Now when I caught myself, I had to stop myself Şimdi ben kendimi yakaladığımda, kendimi durdurmak zorundayım From saying something that I should've never thought of you Senin hakkında asla düşünmemem gereken şeyleri söylediğimden dolayı
Of you Senin hakkında You're pushing and pulling me down to you Beni itiyor ve çekiyorsun sana düşüyorum But I don't know what I want Ama ben ne istediğimi bilmiyorum No, I don't know what I want Hayır, ne istediğimi bilmiyorum
You got it, you got it, some kind of magic Ele geçirdin, ele geçirdin bir tür büyüyü Hypnotic, hypnotic, you're leaving me breathless Hipnotik, hipnotik, beni soluksuz bırakıyorsun I hate this, I hate this, you're not the one I believe in Bundan nefret ediyorum, bundan nefret ediyorum, inandığım tek şey değilsin With God as my witness Tanrı şahidim olsun
Now when I caught myself, I had to stop myself Şimdi ben kendimi yakaladığımda, kendimi durdurmak zorundayım From saying something that I should've never thought Asla düşünmemem gereken şeyleri söylediğimden dolayı Now when I caught myself, I had to stop myself Şimdi ben kendimi yakaladığımda, kendimi durdurmak zorundayım From saying something that I should've never thought of you Senin hakkında asla düşünmemem gereken şeyleri söylediğimden dolayı
Of you Senin hakkında You're pushing and pulling me down to you Beni itiyor ve çekiyorsun sana düşüyorum But I don't know what I want Ama ben ne istediğimi bilmiyorum No, I don't know what I want! Hayır, ne istediğimi bilmiyorum
Don't know what I want Ne istediğimi bilmiyorum But I know it's not you Ama biliyorum o sen değilsin Keep pushing and pulling me down Beni itmeye ve çekmeye devam et düşüyorum When I know in my heart it's not you Kalbimdekinin sen olmadığını bildiğim zaman
I knew Bildim I know in my heart it's not you, I knew Biliyorum kalbimdeki sen değilsin, bildim But now I know what I want, I want, I want Ama şimdi ne istediğimi bilmiyorum, istediğimi, istediğimi Oh no, I've should have never thought! Oh hayır, asla düşünmemeliydim alıntıdır. | |
| | | bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: a Çarş. 30 Haz. 2010, 19:48 | |
| Muse - Supermassive black hole
oh baby dont you know i suffer? ^-bebeğim acı çektiğimi bilmiyor musun? oh baby can you hear me moan? ^-bebeğim beni inlemelerimi duymuyor musun? you caught me under false pretenses ^-beni yanlış yaptığımda yakaladın how long before you let me go? ^-ne kadar sonra gitmeme izin vereceksin?
you set my soul alight ^-ruhumu parlak tutuyorsun you set my soul alight ^-ruhumu parlak tutuyorsun
glaciers melting in the dead of night ^-buzlar gecenin ölümünde eriyorlar and the superstars sucked into the supermassive ^-ve yıldızlar karadeliğe doğru çekiliyorlar
i thought i was a fool for no-one ^-kimse için sersem olmadığımı düşündüm oh baby i'm a fool for you ^-bebeğim senin için sersemliyorum you're the queen of the superficial ^-sen yüzeyselliğin kraliçesisin and how long before you tell the truth ^-ne kadar sonra gerçekleri söyleyeceksin
you set my soul alight ^-ruhumu parlak tutuyorsun you set my soul alight ^- ruhumu parlak tutuyorsun
glaciers melting in the dead of night ^-buzlar gecenin ölümünde eriyorlar and the superstars sucked into the supermassive ^-ve yıldızlar karadeliğe doğru çekiliyorlar
supermassive black hole ^-yoğun kara delik supermassive black hole ^-yoğun kara delik supermassive black hole ^-yoğun kara delik
chorus.
| |
| | | Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Çarş. 30 Haz. 2010, 19:57 | |
| Ah işte favorilerimden biri dinledikçe çoşuyorum süper şarkı Çeviri için teşekkürler + puan | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Perş. 01 Tem. 2010, 07:24 | |
| önemli değil Bende bu parçayı çok seviyorum. | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: h Ptsi 05 Tem. 2010, 10:22 | |
| Robert Pattinson - Never Think
I should never think Asla düşünmemeliydim
What is in your heart Kalbinde ne olduğunu What's in our home Evimizde ne olduğunu
So I won't Düşünmeyeceğim
You'll learn to hate me Benden nefret etmeyi öğreneceksin
But still call me baby Ama yinede bana seslen
Oh love Oh aşkım So call me by my name bana isimimle seslen
And save your soul Ve ruhunu kurtar
Save your soul Ruhunu kurtar
Before your to far gone Daha uzağa gitmeden
Before nothing can be done Hiçbirşey tamamlanmamışken
I'll try to decide when Karar vermeye çalışacağım
She'll lie in the end Sonunda uzanacak
I ain't got no fight in me Kendimle kavga etmeyeceğim
In this whole damn world Lanet olası bütün dünya
So hold off Uzak tut
She should hold off Uzak tutmalı
It's the one thing that I've known Bu bildiğim tek şey
Once I put my coat on Ceketimi giydiğimde
I coming out in this all wrong Bütün bu yanlışlarda ben beliriyorum
She standing outside holding me Dışarıda dikiliyor ve bana dayanıyor Saying oh please Lütfen diyor
I'm in love (x2) Aşığım
Girl save your soul Kız ruhunu kurtar
Go on save your soul Git, ruhunu kurtar
Before your to far gone Daha uzağa gitmeden
Before nothing can be done Hiçbirşey tamamlanmamışken
Cause without me Çünkü ben olmadığımda
You got it all Hepsini anlayacaksın So hold on Öyleyse dayan
Without me you got it all Bensiz hepsini anlayacaksın
So hold on Öyleyse dayan
Without me you got it all (x2) Bensiz hepsini anlayacaksın
So hold on Öyleyse dayan
Without me you got it all (x2) Bensiz hepsini anlayacaksın
So hold on Öyleyse dayan
alıntıdır.
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); | |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Ptsi 05 Tem. 2010, 10:36 | |
| bayılıyorum bu şarkıya çok sağol paylaşım için + puan | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Ptsi 05 Tem. 2010, 11:04 | |
| Önemli değil | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: j Ptsi 05 Tem. 2010, 18:31 | |
| Iron & Wine - Flightless bird american mouth
I was a quick wet boy *Ben hızlı ıslak bir oğlandım Diving too deep for coins *Bozuk paralar için çok derine dalan All of your street light eyes *Sokak ışığı gibi parıldayan gözlerin Wide on my plastic toys *Plastik oyuncaklarımın genişliğinde And when the cops closed the fair *Ve polisler adaleti kapattığında I cut my long baby hair *bebeklikten kalma uzun saçımı kestim Stole me a dog-eared map *Bana köpek-kulaklı bir harita çaldı And called for you everywhere *ve seni her yerde çağırdı
Have I found you? *Seni buldum mu? Flightless bird, jealous, weeping *Uçamayan kuş,kıskanç,ağlıyor Or lost you? *Ya da seni kaybettim mi? American mouth *Amerikan ağzı Big bill looming *Büyük fatura uzakta beliriyor
Now I m a fat house cat *Şimdi ben şişman bir ev kedisiyim Cursing my sore blunt tongue *Hassas,açık konuşan dilimi lanetliyorum Watching the warm poison rats *Sıcak zehirli fareleri izliyorum Curl through the wide fence cracks *Geniş çit kırıkları boyunca büküyorum Kissing on magazine photos *Dergi resimlerini öpüyorum Those fishing lures thrown in the cold and clean *Bu balık tutanlar soğuk ve temiz olanın büyüsüne kapılıyorlar Blood of Christ mountain stream *Hristiyan dağının kanı akıyor
Have I found you? *Seni buldum mu? Flightless bird, grounded, bleeding *Uçamayan kuş,yerde kanıyor Or lost you? *Ya da seni kaybettim mi? American mouth *Amerikan ağzı Big bill, stuck going down *Büyük fatura,dövülmüş,aşağı gidiyor alıntıdır. | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Soundtrack Çevirileri Ptsi 05 Tem. 2010, 18:36 | |
| The Black Ghosts - Full Moon Dolunay
When the thorn bush turns white that's when I'll come home Dikenli çalılık beyaza dönünce işte bu benim eve geleceğim zamandır I am going out to see what I can sow Neyi ekebileceğimi görmek için dışarı çıkıyorum And I don't know where I'll go Ve nereye gideceğimi bilmiyorum And I don't know what I'll see Ve ne göreceğimi bilmiyorum But I'll try not to bring it back home with me Ama onu benimle eve geri getirmemeyi deniyorum
Like the morning sun your eyes will follow me Sabah güneşi gibi gözlerin beni takip edecek As you watch me wander, curse the powers that be Sen doğru yoldan sapmamı izlerken, güçleri lanetle 'Cause all I want is here and now Çünkü tüm istediğim şimdi ve burada But it's already been and gone Ama o zaten buradaydı ve gitti Our intentions always last that bit too long Niyetlerimiz hep devam eder bu parça ise çok uzun
Far, far away, no voices sounding, no one around me Uzak, çok uzak, hiç ses yok, etrafımda kimse yok And you're still there Ve sen hala oradasın Far, far away, no choices passing, no time confounds me Uzak, çok uzak, geçen seçenek yok, zihnimi karıştıran zaman yok And you're still there Ve sen hala oradasın
In the full moon's light I listen to the stream Dolunayın ışığında akarsuyu dinliyorum And in between the silence hear you calling me Ve arasında sessizliğin beni çağırdığını duyuyorum But I don't know where I am Ama nerede olduğumu bilmiyorum And I don't trust who I've been Ve kim olduğuma güvenmiyorum And If I come home how will I ever leave Ve eğer eve gelirsem artık nasıl terk edeceğim
alıntıdır. | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Ptsi 05 Tem. 2010, 18:40 | |
| Collective Soul -Tremble for my beloved
The hour has begun Saat başladı Your eyes have now opened Gözlerin şimdi açıldı
To a world where madness craves Deliliğin çok istediği bir dünyaya To a world where hope's enslaved Umudun köle edildiği bir dünyaya Oh I'll tremble for my love always Oh aşkım için daima titreyeceğim(ürpereceğim)
Your windows opened wide Pencerelerin ardına kadar açıldı Your innocence takes flight Masumiyetin kaçtı
To a world where madness craves Deliliğin çok istediği bir dünyaya To a world where hope's enslaved Umudun köle edildiği bir dünyaya Oh I'll tremble for my love always Oh aşkım için daima titreyeceğim
It's a world where madness craves Bu deliliğin çok istediği bir dünya It's a world where hope's enslaved Bu umudun köle edildiği bir dünya Oh I'll tremble for my love always Oh aşkım için daima titreyeceğim
It's a world where madness craves Bu deliliğin çok istediği bir dünya It's a world where hope's enslaved Bu umudun köle edildiği bir dünya Yeah I'll tremble for you love always Evet aşkım senin için daima titreyeceğim
alıntıdır. | |
| | | mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Ptsi 05 Tem. 2010, 20:05 | |
| bu süper bir şarkı yha hala dinledikçe kendimden geçiyorum p. için | |
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Ptsi 05 Tem. 2010, 20:19 | |
| benimde en sevidğim şarkı bu birde bella'nın ninnisi teşekkürler paylaşım için | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Salı 06 Tem. 2010, 15:35 | |
| | |
| | | Niqht's qirL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : İtalya ... =) Kayıt tarihi : 28/03/10 Lakap : Çenesi Düşük (=
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Perş. 08 Tem. 2010, 16:25 | |
| çok güzelmiş p. için | |
| | | Niqht's qirL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : İtalya ... =) Kayıt tarihi : 28/03/10 Lakap : Çenesi Düşük (=
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Perş. 08 Tem. 2010, 16:26 | |
| alıntıda olsa yine saol | |
| | | bulik Moderatör
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Perş. 08 Tem. 2010, 19:02 | |
| | |
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Cuma 16 Tem. 2010, 15:48 | |
| bittiğim şarklılardan biride dacode | |
| | | renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Soundtrack Çevirileri Paz 25 Tem. 2010, 04:32 | |
| en güzelleri suppermasive ve leave out all the rest | |
| | | | Soundtrack Çevirileri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|