Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   Left_bar_bleue0/0Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   Empty_bar_bleue  (0/0)

Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   Empty
MesajKonu: Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine    Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine   EmptySalı 06 Tem. 2010, 08:37

ECLIPSE’İN YAPIMCISI İLE ROB-KRISTEN ROMANTİZMİ ÜZERİNE

Bazı yapımcılar hayatlarında tek bir film ile gişede başarı yakalamayı düşlerken Wyck Godrey piyangoyu kez kazandı. Birisi küçük bir film olan Twilight ile diğeri ise onun devamı niteliğindeki New Moon ile. Toplamda 1 milyar dolardan fazla gişe getirisi elde edildikten sonra Godfrey vampir aşkının üçüncüsü Eclipse ile gişeyi zorlamaya hazırlanıyor. İnanılmaz başarı bununla da bitmiyor; Stephenie Meyer’in serinin son kitabı olan Breaking Dawn iki film olarak çekilecek ve ilki Kasım 2011’de gösterime girecek. Godfrey Time ile üstsüz kurt adamlar ve vampir-insan ilişkisinin gerçek yaşam efektleri hakkında konuştu.

Taylor Lautner’ın ekrandaki üstsüzlüğü ulusal bir olay haline geldi. Ama siz bunu Eclipse’de azaltmak yerine onun hakkında espri yaptınız

Bu filmler bir şekilde dikkatleri üzerine çekmelidir. New Moon o kadar ciddi ve depresif bir film oldu ki insanlar bizim kitaptaki esprili anlatımı kaybettiğimizi söyledi. Bu şaka da benden çıktı.

Herkes Kristen Stewart ile Robert Pattinson arasında olanları konuşuyor. Bu iş açısından iyi bir şey mi?

Cidden dürüst cevabı ister misin? Onu o şekilde düşünmedim bile.

Bu dürüst bir cevap değil ki

Kesinlikle öyle. Ben bu konuyu asla bir iş anlaşmasının maddelerinden birisi olarak görmedim. Bizim işimizi hiç ama hiç etkilemiyor. Benim onları gördüğümde düşündüğüm şey; “Aman Tanrım umarım bir arada olmaya devam ederler” oluyor. Çünkü bir sonraki filmin çekimleri sırasında aralarının bozulması set içerisinde garip bir duruma sebep olur. Onlar inanılmaz bir aşk hikayesinin iki kahramanı ve önümüzde iki film daha var. O nedenle Tanrım umarım bir arada olmaya devam ederler! Lütfen devam etsinler oluyorum. İşte bu benim günümü etkileyen bir şey olur.

Ama gazete standlarının yanında yürüyorsunuz ve onlar her derginin kapağındalar. Bu bir yapımcının rüyası değil midir?

Artık farkında değilim. Hala insanlar onları mı yazıyorlar? Bu kadar durağan hayatları olan insanları yazmaktan elbette gazeteciler de bir noktadan sonra sıkılacaklar. Sanırım onların birlikte oldukları ve bunun onların hayatı olduğu ve drama yaratacak yeni konuşlar bulmamız gerektiğini anlayacağımız zamana doğru adım adım yaklaşıyoruz.

Breaking Dawn R Değerlendirmesi almış bir kitap. Peki ya R Notlu bir film olarak mı çekilecek? (Filmin R notlu olması demek 17 yaşın altındakilerin ancak büyük birisinin gözetiminde seyredebilecekleri anlamına geliyor)

Şahsen ben o şekilde olacağını düşünmüyorum. İşin aslı bu yapımın seyirci kitlesinin R notunu kaldıracak bir kitle olduğunu düşünmüyorum.

İlk iki filmde Victoria’yı canlandıran Rachelle Leferve Eclipse’de değiştirildi. Siz bunun onun programından kaynaklanan bir değişiklik olduğunu söylemiştiniz. Böylesi bir gişe başarısı olan bir filmi program karışıklığı sebebiyle kaçırmak? Bu nasıl mümkün olur?

Bence tüm bunlar menajerinden kaynaklandı. Menajeri ona sorun çıkmadan her iki projede de yer alabileceğini söyledi ama bizim programımızın gerçekliğini tam kavrayamadılar anlaşılan. Onunla olacak çekimlerin o ilk iki hafta içerisinde olması gerekiyordu ve o iki hafta da onun müsait olmadığı iki haftaydı. Bence bu zor yoldan öğrenilen bir ders oldu onun için. Yapımcı olarak programlama sorunlarını siz halletmeye çalışırsınız. Ama bunu son dakikada öğrendiyseniz yapacak bir şey yoktur; program değişemez. Bu olay hem onun hem de bizim açımızdan acı bir durumdu. Her ne kadar durum medyaya farklı lanse edilmiş olsa da iki taraf da bir seride oyuncu değişikliği istemez. Kimse bindiği gemiyi batırmak istemez.

Bu serinin üçüncü filmi ve tam yarısındayız diyebiliriz. Hareketi nasıl devam ettireceksiniz?

Dua edin. Bence her birinde yönetmenleri değiştirmek heyecanı daim tutuyor. Ve bunu kitaptakine uygun yapıyoruz. O yüzden bir şeylere bağlısınız, saçmalayamıyorsunuz. Elimizde anlatılmak istenen bir hikaye var.

Peki ama duaların faydası olur mu?

Kesinlikle. İnanmazsanız anneme sorun.

Çeviri: Pisicik13

Kaynak: time.com

kaynak:twilightfantr.com

Eclipse'in Yapımcısı İle Robsten Romantizmi Üzerine
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alacakaranlık üzerine bir kitap daha
» Rosenberg ile Breaking Dawn üzerine röp.
» Robert pattinson'ın saç evrimi üzerine
» Ashley Greene ile New Moon Üzerine Söyleşi !
» David,Melissa,Wyck ile Eclipse üzerine röportaj