| Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! | |
|
+4ßellacullen darkangel Bittersweet Catherine 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! C.tesi 10 Tem. 2010, 09:49 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart, 'Alacakaranlık' filmindeki rol arkadaşı ve gerçek hayattaki sevgilisi Robert Pattison'un hoşuna gitmeyecek bir sırrını açıkladı. Kristen ilk aşkını hala unutamadığını açıkladı. 'Alacakaranlık' filmindeki Bella Swan rolüyle dünya çapında bir yıldıza dönüşen Kristen Stewart, Laguna Beach ve Los Angeles'ta ingiliz aktör Pattinson ile sık sık kameralara yakalanıyor. Kristen, Robert ile çok mutlu olmasına karşın ilk aşkının kalbindeki yerinin hiç bir şeyle karşılaştırılamayacağını söylüyor. kaynak: msn | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! C.tesi 10 Tem. 2010, 10:05 | |
| micheal olmasında | |
|
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Çok kızacak! Paz 11 Tem. 2010, 10:58 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'Twilight' serisiyle üne kavuşan Kristen Stewart, ex aşkını unutamadığını söyledi! Güzel yıldız, "Robert Pattinson ile çok mutlu olmamıza karşın ilk aşkımı hiç kimseyle karşılaştıramam!" diye konuştu.sabah.com.tr | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Paz 11 Tem. 2010, 19:14 | |
| Kris ve Rob u anlayamıyorum hem beraber olmadıklarını idda edyolar hem de " Robert Pattinson ile çok mutlu olmamıza karşın ilk aşkımı hiç kimseyle karşılaştıramam!" diyor Kris. Kris i eleştirmicem yapıcak bir şey yok ama artık kabul etsinler çıktıklarını paylaşım için cnm | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 15 Tem. 2010, 07:17 | |
| bence sabah gazetesi çogu zaman yaptığı gibi yalan habere daha imza atmış. Öncelikle Kristen bu tarz konuşmaz ayrıca ilişkilerini kabul etmiyorlar. | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 15 Tem. 2010, 11:48 | |
| Çok doğru ablacım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 15 Tem. 2010, 12:16 | |
| he walla sabah yine uydurmuştur bi taraflarından ama istedikleri kadar etmesinler o kadar pişti olduktan sonra kim inanır buna ? kadir inanır (tamam tamam çok baneldi) :zz: :zz: | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 15 Tem. 2010, 23:15 | |
| | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 22 Tem. 2010, 10:07 | |
| çoooooooooooooooookkkkkkkkk yakışıolar ya bırak ilk aşkı robert bu ya hem kendin diosun dimi çok mutluyum die e devam işte | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! Perş. 22 Tem. 2010, 10:08 | |
| ilişkilerini çok taan bir çok yerde kabul ettiler onlar :<<: | |
|
| |
| Kristen Stewart: İlk Aşkımı Unutamıyorum! | |
|