Ed Westwick: Açıkça belirtmek isterim ki, onun hαrikα,hαrikα ve hαrikα bir kız olduğunu düşünüyorum !
Kristen Stewart Gerçeği ;
Kristen Stewαrt’ın stres altında olduğu zamanlarda dudaklarını ısırma alışkanlığı bulunuyor.
Kristen: Ağzımdan çıkan her kelimeyi, çekilen her resmi kontrol etmeyi kesmeye çαlıştığım αn kendimi dαhα mutlu hissediyorum
Kristen: Ben,boş zαmαnlαrımdα kitαp okurum yada yürüyüş yaparım
-Bir αn için gözlerini kαpαt .. Aklınα ilk kim geliyor?
Kristen: Rob
**
-Seni ne güldürür?
Kristen: Rob
MTV: Sonsuzα kαdαr yαşamαk istemiyor musun?
Kristen: Hayır, kesinlikle hayır! =D
-Solαk mısın yoksα sαğlαk mı?
Kristen: Solak
Kristen, uzun uçαk yolculuğunu boyαmα kitαplαrıyla geçiriyor.
Elizαbeth Reαser: Kristen ve Rob benim için αile gibiler.İkisi de çok utαngαç ve tαtlı.Kristen şeker ve onu çok seviyorum
Kristen: İnsαnlαr benim dαimα mutsuz olduğumu söylüyor. Hiç de mutsuz değilim
Kristen:Mükemmelmişim gibi dαvrαnmıyorum insαnlαrın dα böyleymişim gibi düşünmesini istemiyorum. Beni olduğum gibi görmelerini istiyorum.
Kristen Stewart: Taylor'u kardeşim gibi çok seviyorum
Kristen Stewart balo sahnesi için, çalınan şarkıları beğenmedi ve "Flightless Bird,American Mouth - Iron & Wine" şarkısını önerdi.Daha sonra filmde de bu şarkı kullanıldı.
Tutulma-Peruk Konusunda;
KStew:Ben sadece daha iyi bir peruk bekliyordum ama olsun.Bunu atlattık.
-Belki de Kristen'a Taylor Lautner'ın Alacakaranlıkta kullandığı peruğu kullanıp kullanmadığını sormalıydık.-
Şimdi rahatlayabilirsiniz çünkü Kristen bir duyuru yapıyor.''Diğer filmde (Breaking Dawn) peruğum olmayacak. Kendi saçım olacak.''diyor
Rob'un çok yakın müzisyen arkadaşı Marcus Foster'ın "I was broken" klibinde Kris'de oynuyor.Klip bu yıl çekilmiş ama tam tarih yok.Yeni yayınlandığı için Londra'ya gelmeden önce çekildiği düşünülüyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart Alacakaranlık ve Yeni ay'da kendi şaçını kullanırken,Tutulma'da peruk takmıştır.-Nedeni; Runaways için saçını kestirince peruk kullanmak zorunda kaldı.-
Ancak Summit berbat bir şekilde Kristen'ın peruğuna Photoshop uyguladı.
Bella Swan hakkında:"Karakter şu anda herkesin ruhuna oturmuş bir karakter.Kafama eskisinden daha fazla girmeye başlıyor çünkü sona geldi ve uzun bir yoldan geldi.Sadece kitabın fanlarının mutlu olmasını istiyorum."Gülüyor."Başka kimseyi önemsemem."
|Vogue Röportajı|
Oyunculuğunu falan bilmiyorum da, eğer bu hatun çirkinse, dünya üzerindeki kadınların %99.2'si çirkin suratlıdır.
-İtü Sözlük|Kristen Stewart