Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Rob: Çok kötü öpüşüyorum 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Rob: Çok kötü öpüşüyorum 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rob: Çok kötü öpüşüyorum

4 posters
YazarMesaj
JacobHastası
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
JacobHastası

Paylaşım Gücü : 296
Tür : Kurt Kız
Lakap : Jacob Manyağı

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Rob: Çok kötü öpüşüyorum Left_bar_bleue0/0Rob: Çok kötü öpüşüyorum Empty_bar_bleue  (0/0)

Rob: Çok kötü öpüşüyorum Empty
MesajKonu: Rob: Çok kötü öpüşüyorum   Rob: Çok kötü öpüşüyorum EmptyCuma 23 Tem. 2010, 10:26

ARKADASLAR HÜRİYET GAZETESİNDE TWİLİGHT İLE İLGİLİ CIKAN HABERİ SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM..BUYRUN..

Daha gösterime girmeden büyük bir heyecan yaratan Twilight (Alacakaranlık) adlı filmin genç oyuncusu Robert Pattison, çekimler sırasında en çok öpüşme sahnelerinde zorlandığını söyledi. Seventeen adlı gençlik dergisine konuşan Pattison "Rol arkadaşım Kristen Stewart ile olan öpüşme sahnesi benim için korkutucuydu. Özellikle de bunu yönetmenin isteğine uygun bir şekilde tuhaf bir açıdan yapmak zorunda olduğunuzda" diye konuştu.

Aslında kötü öpüşen bir insan olduğunu söyleyen Pattison " O yüzden de bu konunun detaylarına girmek istemiyorum" diye konuştu.

Genç aktör ülkemizde de gelecek yıl gösterime girecek olan filme seksi bir vampiri canlandırıyor.

Rol arkadaşı Kristen Stewart ise son dönemde genç kızların gözdesi olan Robert Pattison ile öpüşmeyi işinin bir parçası olarak tanımladı ve "Filmdeki Isabella rolünü almak için neredeyse yalvardım. Sonunda rol benim oldu. Bu yüzden de rolüm için yapmam gereken herşeyi yaptım. Robert ile öpüşmeye gelince, yüzeysel ve iş gereği yapılan bir şeydi" diye konuştu.

alıntıdır
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Rob: Çok kötü öpüşüyorum Left_bar_bleue0/0Rob: Çok kötü öpüşüyorum Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Rob: Çok kötü öpüşüyorum   Rob: Çok kötü öpüşüyorum EmptyCuma 23 Tem. 2010, 10:46

yani inanmıyorum ha best kiss ödülünü aldın hala böle açıklamalar yapıyosun :<<:
JacobHastası
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
JacobHastası

Paylaşım Gücü : 296
Tür : Kurt Kız
Lakap : Jacob Manyağı

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Rob: Çok kötü öpüşüyorum   Rob: Çok kötü öpüşüyorum EmptyCuma 23 Tem. 2010, 10:51

bella_edward demiş ki:
yani inanmıyorum ha best kiss ödülünü aldın hala böle açıklamalar yapıyosun kalp

aynen Very Happy
Roblar...
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
Roblar...

Paylaşım Gücü : 59
Lakap : ROB

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Rob: Çok kötü öpüşüyorum   Rob: Çok kötü öpüşüyorum EmptyPerş. 15 Eyl. 2011, 18:48

kristen sen robun öpüşüne kurban ol bence
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Paylaşım Gücü : 316
Lakap : vampgirl_deli kız

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Rob: Çok kötü öpüşüyorum   Rob: Çok kötü öpüşüyorum EmptyPerş. 15 Eyl. 2011, 18:59

ama ben o öpüşme sahnelerinde açıkçası böyleyim affraid bence güzel öpüşüyor sadece ağzını yararak ve ses çıkararak! hıhı ama kristen yerinde olmak isteyen 20 milyon genç kız bulabilirim Very Happy

Rob: Çok kötü öpüşüyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bu Cidden Kötü :P
» Robert'ın Küçük Küller ve Kötü Annenin El Kitabını İzlemek isteyenler!!!
» Kötü annenin el kitabı Dvd Yeni kapak
» Twilight Yıldızları Şöhretlerinin Kötü Yanlarını Anlatıyor
» Dakota Fanning Eclipse'de Kötü Rolde Olmayı Seviyor