Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Taylor Lautner: 'Jacob için üzülüyorum' C.tesi 24 Tem. 2010, 19:14 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Taylor Lautner onun Twilight karakteri Jacob Black'e ,çok aşık olduğu için üzüldüğünü itiraf etti. Vampir serisinde Bella Swan'a delicesine aşık Jacob'ı oynayan aktör,karakterinin nereden geldiğini anladığını açıkladı. 18 yaşındaki aktör şöyle diyor: "Kitapları okuduğumda,Jacob için üzüldüm,o çok aşık." "Kitapta Jacob'ın Bellayı onu öpmesi için zorladığı ve Bellanın ondan uzaklaşmak istediği bir an var ve onda Bella duygusuzlaşıyor...bu gerçekten zoruna gidiyor.Jacob'ın onla birlikte olmaktan başka istediği hiçbir şey yok fakat olamıyor." Çeviri:trailblazer Kaynak:digitalspy kaynak:twilightsaga.biz | |
|
Sedeff Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Tür : Kurt Kız Yaş : 28 Nerden : evden Kayıt tarihi : 12/07/10 Lakap : kedi
| Konu: Geri: Taylor Lautner: 'Jacob için üzülüyorum' Salı 27 Tem. 2010, 09:24 | |
| ben de üzülüyorum | |
|
wolf-jacob New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 175 Tür : Kurt Kız Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 27/07/10 Lakap : jake
| Konu: Geri: Taylor Lautner: 'Jacob için üzülüyorum' Paz 01 Ağus. 2010, 12:26 | |
| bella böle cocuğu bulmus da bunuyo ondada cirkn sansı var iste... | |
|