Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Max Thieriot: Kristen Stewart Bana Her Zaman Tavsiye Verirdi Çarş. 04 Ağus. 2010, 11:59 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Catch That Kid'in başrol oyuncusu Kristen Stewart ile ilgili: “Aktörlüğe başlagıcımda tanıştığım ilk insanlardan biriydi, bu yüzden yıllarca çok iyi iki arkadaş olarak kaldık...dürüst olmak gerekirse Alacakaranlık'ı izlemedim. Ancak her zaman onun işine hayran oldum. Bence o çok yetenekli bir aktris, ayrıca biz de çok yakınız, dolayısıyla onu hep desteklerim." Başrol oyuncularından öğrendiklerim: “Liam [Neeson] ve Billy [Bob Thornton] bana çok şey öğrettiler ve sahnede kararlarla ilgili çok yardım ettiler. Benimle bir çok kere konuştular, birisi yardıma ve tavsiyeye ihtiyacım olup olmadığıyla ilgiliydi. Kristen Stewart bana çok yardım etti. Bana her zaman tavsiye verdi.” Çevirmen: bender Kaynak: Justjared kaynak:twilightsaga.biz | |
|