Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Edward Karakteri İçin Önceden Düşünülen Colton Haynes, Robert Pattinson'dan Nefret Etmediğini Söyledi C.tesi 21 Ağus. 2010, 17:20 | |
| Colton Haynes, onun Rob'dan nefret etmediğini herkesin bilmesini istiyor. Hatta o daha RPattz'le tanışmamış bile. Neden insanlar onun Rob'la bir problemi olduğunu düşünüyorlar? Çünkü Haynes, Twilight'daki başrol için önerilmişti. Bundan sonra Haynes'in bir vampir serisi olan The Gates'deki kurt adam rolü için çalışmaya başlamasıyla, Edward Cullen rolü 22 yaşındaki Robert Pattinson'a gitti. "Bu komik, çünkü o rol için önerilmiştim, ama bu Rob'la aramızda bir mesele değil," diyor Haynes. "Ama manşetler hep "Colton Haynes Robert Pattinson'dan Nefret Ediyor!" şeklinde. "Ben de 'Dalga mı geçiyorsunuz? Onu tanımıyorum bile. Hatta onu tebrik ediyorum. O sonsuza kadar sürecek bir kariyere sahip.' diyorum." | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Edward Karakteri İçin Önceden Düşünülen Colton Haynes, Robert Pattinson'dan Nefret Etmediğini Söyledi C.tesi 21 Ağus. 2010, 17:20 | |
| etseydin bide cıkcıkcık | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Edward Karakteri İçin Önceden Düşünülen Colton Haynes, Robert Pattinson'dan Nefret Etmediğini Söyledi Paz 22 Ağus. 2010, 13:30 | |
| adam baştan sona kadar haklı özellikle sonu | |
|