Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen Stewart Kendine Moda İkonu Olacak Kadar Güvenmiyor mu? Perş. 23 Eyl. 2010, 10:00 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu top model uzmanı Jay Manuel'in yorumu... America's Next Top Model yarışmasının jurisi olan Jay Manuel'e göre Kristen Stewart moda dünyasında yer almak istiyorsa bir yerlerden kendine biraz özgüven bulmalı. Hangi Hollywood yıldızlarının moda öncülüğü yaptığını tartışıyorduk, o Gossip Girl'deki Blake Lively'i ve İngiliz aktris Carey Mulligan'ı özel olarak övdü. "Evet Anna [Wintour] Blake'i [Lively] seçti. Biliyorsunuz herkes Carey Mulligan hakkında konuşuyor. Kısa saçlarını, farklı şeyler deneyip moda ile ilgili riskleri göze almasına bayılıyorum," diyor. Ama Kristen’e yaptığı yorum pek parlak değildi. "Kristen Stewart kesinlikle çarpıcı parçalar giyiyor. Ben sadece onun kendi moda statüsünden memnun olduğunu düşünmüyorum," Manuel bu yorumu G Star Raw şovunda yaptı ve yorum E!Online sitesinin Awful Truth adlı bölümünde yayınlandı. "Kırmızı halıda olabilmek için o elbiseleri rahatlıkla taşıman gerekir. Gerçekten güvene ihtiyacın olur." Jay Manuel'e katılıyor musunuz? Kırmızı halıda ya da değil, biz K-Stew’in nadir stilini ve gergin tavırlarını seviyoruz… Çevirmen: bender Kaynak: Entertainmentwise Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Kristen Stewart Kendine Moda İkonu Olacak Kadar Güvenmiyor mu? Perş. 23 Eyl. 2010, 13:35 | |
| Kırmızı halıda ya da değil, biz K-Stew’in nadir stilini ve gergin tavırlarını seviyoruz… Haklısın cnm... Biz onu o gergin tavırlarıyla seviyoruz... | |
|