| Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? | |
|
+3renesmee_bella cullen bella edward MisSwan* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Paz 27 Haz. 2010, 18:27 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kris:Bella Edward'ı severken başka birisini öpmesi çok tuhaf,bu yüzden onun ne düşündüğünü bilmiyorum,Artı benim içinde çok garip,çünkü Taylor benim küçük erkek kardeşim gibi... | |
|
| |
bella edward Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 21 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 05/07/10
| Konu: Geri: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Salı 06 Tem. 2010, 08:32 | |
| e normal bişey kesinlikle krisim utanmıştır canım benim ya e rol gereğide olsa kardeşi gibi gördüğü birini öpmek krisimin tuhafına gitmiştir | |
|
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Perş. 22 Tem. 2010, 10:24 | |
| kimin tuhafına gitmez ki | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Paz 08 Ağus. 2010, 22:36 | |
| birşeye dikkat çekmek isterim şimdi bu arkadaş robert ıda öptü ama onun için kardeşim falan demedi | |
|
| |
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| |
| |
rosalie hale Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 22 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 05/08/10
| Konu: Geri: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Çarş. 11 Ağus. 2010, 09:45 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? Salı 17 Ağus. 2010, 10:09 | |
| | |
|
| |
| Kristen,Taylor'ı bu kadar tutkulu bir şekilde öpmek nasıl bir duygu ? | |
|