[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart ünlülerin bu kadar göz önünde olmasının ne kadar korkutucu olduğunu anlattı.
20 yaşındaki yıldız neden onun fotoğrafını çekmek için can atan bir paparazinin peşinden koştuğunu anlamadığını söyledi.
"Eğer her gün işe gitseydim ve fotoğrafımı çekmek isteyen 15 kahrolası haydut tarafınsan kovalanmasam, her şeyi yapabilirdim.... bu normal değil" diyor Flaunt Dergisine.
"Amerika'da şöhretin bu kadar önemli olması çok komik, zenginliğin, mutluluğun, her şeyin üzerinde. Bu gerçekten doğru değil. Ve ben ünlü olmadan önce insanların diğer insanların bakış açısından nasıl göremediklerini bilmiyordum. Benim bakış açım aynı: Kesinlikle olması gerektiği gibi"
Oyuncu hayranlarda buluşmayı onunla fotoğraf çektirmek istemedikleri sürece dert edinmediğini söyledi.
"Fotoğrafları sonra gidip Twitter'a koyuyorlar ve paparaziler benim nerede olduğumu öğreniyorlar ve oraya geliyorlar bu çok çıldırtıcı. Twitter hayatımın her gününü mahvediyor. Çünkü insanlar gidip "Şu an Kristen Stewart'ın yanında oturuyorum diyorlar" ve sonra onlar ortaya çıkıyor.
"Telefonla insnalar görüyorum ve şu kurabiyeleri alıp onlara fırlatmak istiyorum. Kahrolası telefonunu at ve kendine bir hayat kur demek istiyorum!" Deliriyorum. Bu izin almadan birinin hayatına girmek gibi bir şey. Ve bu çok yaygın. Şimdilerde herkes bunu yapıyor. Kamera alıyorsun ve paparazi oluyorsun: Twitter hesabı alıyorsun ve haber kaynağı oluyorsun. Bu çok rahatsız edici."
Kaynak: digitalspy
Çeviren: *Elif*
kaynak:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]