Edward'dan sonra vampir dünyasındaki ikinci favorimiz Kellan Lutz nam-ı diğer Emmet.Yakışıklı,karizmatik,güçlü
Kısacası yok yok...
Yapılır mı bu ?
Malum Edward yani Robert Pattinson bir fenomene dönüştü.Tüm dünya onu konuşuyor,birçok insanın duvarlarını onun posterleri süslüyor.Ama Edward rolü ilk olarak kime teklif edilmişti?Kellan Lutz'a!Yani kendisini elbette mercek altına almalıyız,çünkü Edward o olsaydı şuan dergi kapaklarını,internet sitelerini,kısacası onlara yakınen ulaşabileceğimiz birçok mecrayı o süsleyecekti...
Edward'lıktan Emmet'lığa
Şimdi diyeceksiniz ki "Bir insan nasıl olur da Edward rolünü kabul etmez?".Siz demeseniz de ben diyorum ve abkıyorum ki kabul etmemesinin nedeni tam bu teklifi aldığı sırada Afrika'da "Generation Kill" adını taşıyan bir dizi çalışması içerisinde oluşu.Hem de mini dizi bu."Hem de" diyorum,çünkü zaten mini olan bu seride rolü de mini olan Lutz,bu yüzden tüm genç kızların sevgilisi olmayı kaçırdı.Ne talihsizlik değil mi?Ama olsun,kendisi yine de bir dizi insanın gönlünü,yukarıda saydığımız nedenlerden dolayı fethetmeyi başardı.
Gelecek Program
"Twilight"ın sarışını Lutz,daha önce genellikle dizi ağırlıklı çalışıyordu,hatta "Heroes","Six Feet Under" gibi ülkemizde de beğeniyle izlenen birçok dizide birksç bölümlük rol almıştı.Ama "Twilight" ile beyaz perde onun yeni mekanı oluverdi.Şimdi kendisini "Twilight" serisi dışında başka filmlerde de seyredebileceğiz.Hangi filmler mi?
-Warrior(2009)
"Twilight"dan Ashley Greene'nin de rol aldığı bu film önümüzdeki dönemlerde vizyona girer büyük ihtimalle.Savaşta babasını kaybeden bir sporcuyu canlandıran Lutz ve onun sevgilisi rolünde Greene.Bakalım nasıl bir film olacak?
-Maskeda(2010)
Bu film hakkında henüz fazla bir bilgi yok,çekim aşamasında.Ama Lutz,Eddie Arlinger rolünde.
-Nightmare On Elm Street(2010)
İçinizde belki "Elm Sokağı Kabusu" filmini hatırlayanlar vardır,film benden yaşlı ama benim dönemimde de ilgiyle izlendi.Freddy Krueger birçok çocuğun korkulu rüyasıydı.(ben nedense sevimli bulurum.)İzlemekten korkar ama zorla izlerdik.İşte bu film tekrar çekiliyor,Lutz Dean rolünde.
Neyse ki hayret bitiyor,kendisiyle "The Twilight Saga : New Moon" ile tekrar buluşuyoruz.
kaynak: twilightfantr