Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Çadır Sahnesini Çekmek Nasıldı? Cuma 18 Haz. 2010, 17:15 | |
| 12 Haziran 2010 günü Los Angeles’ta gerçekleştirilen Tutulma Basın Konferansında Robert’a sorulan sorular ve onun verdiği cevapları yine basıl konferansında çekilen portre fotoğrafları ile birlikte paylaşmak istiyorum sizlerle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tutulma Basın Konferansı: Çadır sahnesini çekmek nasıldı? Kahkahalara boğulmamaya çalışmak zor muydu? Robert: Çadır sahnesini ilk çektiğimizde, ben gerçekten kafayı yemek üzereydim. Neden olduğunu bilmiyorum. Sanırım kapalı yer korkusu ile ilgili olabilir, çünkü gerçekten bir çadırın içinde çekim yapıyorduk. Bir türlü kendimi toplayamadım. Sürekli repliklerimi unuttum ve çok gergindim. İstediğim tek şey yakınımda bulunanları yumruklamaktı. Yaklaşık 3 çekim yaptık, ve Kristen sahnede yerde uyuyordu, ve benim kafayı yemek üzere olduğumu gördü. Çekimlerin yarısında, birden gözlerini açtı ve çekim süresince sürekli bana bakıp beni güldürmeye çalıştı. Bu sahne tüm film içindeki en ciddi sahne idi. İlk bir iki saniyede onu gırtlaklamak istedim, ama sonra tüm çekim boyunca kendimi gülmekten alamadım. Bu yüzden sadece tek bir çekimde herşey düzgün oldu. Sanırım kendimi tutmaya çalışmak daha gerçekçi veya sahneye uygun görünmemi sağladı. kaynak:robertpattinsontr | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çadır Sahnesini Çekmek Nasıldı? Cuma 18 Haz. 2010, 18:33 | |
| Ay süper sahne olmuş işte ya ilk onu gırtlamak istedim kafayı yemek üzereydim.Ama bu normaldir rob fobik nevrozdasın bebek sen söz ben seni tedavi etcem bunu 3-4 seansta halledebiliriz Kafayı yemiş birinden iyileşmek için terapi almak süper olur He bu arada söylemişmiydim güzel çekim çekmissiniz |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Çadır Sahnesini Çekmek Nasıldı? C.tesi 19 Haz. 2010, 04:51 | |
| ah kristenden güç alması çok hoşuma gitti | |
|
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Çadır Sahnesini Çekmek Nasıldı? C.tesi 19 Haz. 2010, 13:15 | |
| - Forever_Edward demiş ki:
- ah kristenden güç alması çok hoşuma gitti
ü Aynene =) | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
delarue Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 0 Kayıt tarihi : 18/06/10
| Konu: Geri: Çadır Sahnesini Çekmek Nasıldı? Ptsi 21 Haz. 2010, 09:18 | |
| çok merak ettim şu çadır sahnesini | |
|