“Breaking Dawn”ın Louisiana’da ki çekimleri süresince Ashley Greene e-mail aracılığıyla, Miley Cyrus ile birlikte çalışmak gibi bazı soruları MTV için cevapladı ve o en çok Breaking Dawn’ı ve Kristen Stewart’ı bir vampir gibi görmeyi bekledi.
MTV : Tüm o “Twilight” etkisiyle 2011 senin için büyük bir yıl olarak şekilleniyor ve şimdi “The Apparition,” “LOL” de önemli rollere sahipsin ve diğer projelerinle çizginde ilerliyorsun. 2011 hakkında özel, büyük bir yıl olacak gibi hissediyor musun?
Ashley Greene: Kesinlikle .Bunun için çok heyecanlıyım. “Th Twilight Saga” filminin son bölümü olan filmin çekimleri üzücü olacak ama ben sahip olduklarımla önüme bakabileceğim için minnettarım. Zaman geçiyor ve 2011 için harika fırsatlar ortaya çıkıyor ve ben bir şekilde iyi hissediyorum – ben iyi bir yerdeyim!
MTV: Bu yıl için, yaptığınızın ötesinde herhangi bir hedefiniz var mı ? Yılın sonunda geriye baktığında “Onu başardığım için memnunum.” demek istediğin birşey var mı ?
Greene: “Twilight” ve benim yaklaşan projelerim bana inanılmaz bir altyapı hazırladı. Bu yıla sığdırdığım çeşitli proje ve roller kadar ileride de iş yapmak için sabırsızlanıyorum. Ben ayrıca mark’ın m.powerment kampanyasıyla adımlar atmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum; benim için, genç, bayan hayranlarımın hayallerini takip etmesi için ilham veren sesimi kullanmam önemli. Ben 2010 yılındaki herşey için minnettarım, son derece iyimserim ve bu yıl başarabildiklerimin çoğu hakkında heyecanlıyım.
MTV: “Breaking Dawn” filmini çekerken en çok heyecanlandığın sahne hangisi ?
Greene: En çok heyecanlandığım film ve Volturi’ye karşı büyük bir mücadele göreceksiniz. Ekip olarak biz kendi numaralarımızı yapmayı mümkün oldukça seviyoruz, bu yüzden o eğlenceli ve o sahneleri çekmek zor. Jeff Imada,dublör koordinatörü, iyi çalıştığı için böyle bir patlama oldu. Ben ondan çok şey öğreniyorum.
MTV: Bize Bill Condon’un setteki stili hakkında bilgi ver. “Twilight” yönetmeninin diğer yönetmenlerden farkı ne?
Greene: Bill Condon ile çalışmayı anlatmanın bir yolu yok. O çok profesyonel, sabırlı ve büyüleyici bir lider. Onunla çalıştığımı bildiğim hergün sete giderken heyecanlanıyorum. Her yönetmen filmleri için böyle farklı bir enerji ve bakış açısı getirir.Bill çok sakin ve güvenilir.Onunla çalışırken çok rahat hissediyorum.
MTV: Kristen Stewart People’s Choice Awards’da filmin bazı sahnelerinde bir vampir gibi olacağını söyledi. Kristen’ı bir vampir gibi gördüğünde tepkin neydi ?
Greene: Onun resmen Cullen ailesine katıldığı için memnunum!
Kaynak: MTV