Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Séries Fan Magazin Rob Röportajı Cuma 11 Mart 2011, 14:03 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]20 Nisan 2011′de, Robert sinema ekranını Francis Lawrence’in Water for Elephants filminde etkileyici Reese Witherspoon ile paylaşacak. Çekimler geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirildi. Genç aktörle sarışın güzel Reese Witherspoon'u ayıran 10 yaş fark bir engel oluşturmadı, ikili uyumluydu. Soru: Rol arkadaşın Reese Witherspoon'a çok yakın görünüyorsun? Rob: Onunla yakın iletişimde olduğum için birçok şey öğrendim. O çok sabırlı biri, önemli bir oyuncu, benden çok daha fazla tecrübesi var, ve bu yüzden onu dinlemeye zaman ayırmam gayet normal. Onun sabrı olmadan, muhtemelen çekimler de devam etmezdi. Çok güldük, Reese'nin harika bir espri anlayışı var, ortam ciddi ama rahat. Arkadaşlığımızı sürdürdük ve birbirimizle görüşmeye devam ettik. Bu benim kariyerim için önemli bir tanışmaydı. Meğer o zaten bir Twilight hayranıymış, bu yüzden benim çalışmamla ilgili olumsuz bir düşüncesi olmadı. Yakında yeniden beraber çalışabileceğimizi umuyorum! Soru: Sanırım sette de birbirinize yakındınız? Rob: Evet, daha önce de olduğu gibi bunlar da dedikodular. Gazeteciler bütün rol arkadaşlarımla ilişkide olduğumu düşünüyor gibiler. Eğer gerçekten bütün film çektiğim kızları baştan çıkarsaydım, hiç kız arkadaşım kalmazdı! (Gülüyor) Sanırım konu Water for Elephants olunca bu hikayeyle alakalı. Hikaye bir aşk hikayesi. Sanırım herkes oyuncuların gerçekte de birbirine aşık olduğunu hayal ediyor, bu da bizim işimizi iyi yaptığımızı, inandırıcı olduğumuzu gösteriyor. Şimdi Twilight çekimleri tekrar başladı ve kimse benimle Reese Witherspoon ile olan ilişkim hakkında konuşmuyor. Göreceksiniz, bundan sonra çekeceğim film için de aynısı olacak. Herkesin düşündüğünden çok daha sakin birisiyim aslında. Bu Edward Cullen etkisi! Soru: Fillerle, kadınlarla olduğundan çok daha rahat olduğunu duyduk? Rob: (Gülüyor) Tam olarak öyle değil, hayır! Gerçek şu ki, Details dergisi birkaç ay önce etrafımın çıplak kadınlarla çevrelendiği bir fotoğraf çekimi düzenlemişti. Çekimler 12 saatten fazla sürdü. Bu size, her erkek için hayallerinin gerçekleşmesi gibi gelebilir, ama aslında utanç vericiydi. Fillere gelince, bu tamamen farklı bir konu. Film için filler ile iletişim içinde olmamız gerekiyordu ve dişi fillerden biri beni hortumu ile havaya kaldırıp taşıdı. Bu başıma gelen en büyüleyici şeydi! Şahsen filler ve çıplak kadınlar arasındaki bağlantıyı anlayamadım. Belki de çarpık düşünceleri olanlar gazeticilerdir? Hiç de centilmence bir karşılaştırma değil. Filler çocukların hayallerinde olan varlıklar, kadınlar ise tamamen farklı bir konu. | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Séries Fan Magazin Rob Röportajı Cuma 11 Mart 2011, 19:57 | |
| - Mss.PATTİNSON demiş ki:
Filler çocukların hayallerinde olan varlıklar, kadınlar ise tamamen farklı bir konu. ayh bir an komiğime gitti cümle şahsen çocukken hayallerimde bir fil olduğunu da hatırlayamıyorum | |
|